TechAddikt Híradástechnika Acer Acer B130i: a projektor-powerbank kombináció

Acer B130i: a projektor-powerbank kombináció

Az Acer bemutatta új és stílusos, hordozható kocka alakú projektorát, mely az állandóan úton lévő okostelefon-felhasználók igényeit elégíti ki elsősorban.

A kompakt és stílusosan tervezett hordozható kocka beépített vezetéknélküli kapcsolattal rendelkezik, mely által közvetlenül képes kapcsolódni Android és iOS eszközökhöz, úgy, hogy nincs szükség applikációra. Tükrözéses alapon történik a vetítés, így könnyedén megoszthatók a többiekkel az utazások alkalmával készített fényképek, vagy épp a családi videók. Mindezt nagy képernyőn, egyszerűen, bárhol is legyünk.

Magas szintű fényerő és ellenálló kialakítás

A LED alapú technológia kitűnő színteljesítményt hoz, 85 százalékos NTSC színtartomány-lefedéssel, vibráló látvánnyal és masszív szaturációval. A nagyobb izzó ellenállóbb, mint valaha, így az Acer B130i akár 20000 órát is használható izzócsere nélkül.

Kimagasló hordozhatóság, lélegzetelállítóan stílusos

15000 mAh-s, 3.7 V-os akkumulátorával a szuperintelligens Acer B130i kimagasló szinten hordozható, és powerbankként is hasznosítható okoseszközeink számára vetítés közben. 5 órányi üzemidőt kapunk egyezlen töltéssel, így nem lesz korlát, ha menet közben egy pendrive-ról vagy egy microSD kártyáról szeretnénk tartalmat indítani. Az Acer B310i 2 darab 3W-os hangszóróval rendelkezik, melyek révén erőteljes, tiszta hangélményt kap a felhasználó, így nincs szükség külső hangforrásra használat közben.

A mindössze 812 gramm súlyú, 108x103x96 mm paraméterekkel rendelkező Acer B130i jóval kisebb, mint egy átlagos projektor, könnyen becsomagolható egy hátizsákba, így teljes mértékben garantált a hordozhatóság. A filmeket, játékokat ezentúl élvezhetjük segítségével a nappaliban, a kertben, akár utazunk, vagy akár ha egy esti tábortűz mellett üldögélünk a barátokkal.

Az Acer B130i mindezeken felül kompakt és stílusos is, vibráló, elegáns és trendi külsővel. Az apró eszközt bárhová helyezzük el, stílust ad környezetének, ráadásul szinte bárhová elfér.

A hagyományos izzót használó projektorokkal ellentétben itt nem kell tartanunk attól, hogy túlmelegedés lépne fel. Az Acer B130i ugyanis LED izzót használ, így nincsen szükség külön hűtésre.