TechAddikt Mobileszköz Acer Acer Liquid Jade Z: csillogó lélek egy kifogástalan zsebbarát burkolat alatt

Acer Liquid Jade Z: csillogó lélek egy kifogástalan zsebbarát burkolat alatt

Ma az MWC 2015 keretein belül bemutatkozott az Acer Liquid Jade Z modell, mely prémium összetevőkkel és díjnyertes Jade külsővel érkezik a mainstream világába.

acer_liquid_z_techaddikt

Csodálatos HD felbontással, minden betekintési szögből tökéletes képpel (az IPS technológiának köszönhetően), még tökéletesebbre hangolt olvashatósággal (leredukálva minden kéretlen tükröződést a Zero Air Gap technológiának köszönhetően), valamint ellenálló Gorilla Glass 3 panellel bír az újdonság. A speciális Read Mode (Olvasómód) funkció védi a szemet az elfáradástól, illetve az ultraibolya-sugárzás károsító hatásaitól is. Gyors böngészés, streamelés és letöltés majdnem mindenhol a világban – mindezekért a 4G LTE kapcsolat felel, no meg a 64 bites quadcore Mediatek processzor.

Mindenhol tökéletes fényerő

Köszönhetően a hanggal is aktiválható 13 megapixel felbontású hátlapi, F1.8 rekeszértékkel rendelkező kamerának, az Acer Liquid Jade Z tökéletes fotókat készít bármely környezetben, még ott is, ahol a fény elenyésző. Az előlapi kamera 5 megapixelse, F2.2 rekeszértékkel, mely gyors fotók készítésre – például szelfik – kitűnően alkalmas.

Fentiek tekintetében az Acer Jade Z-nél megtalálható minden ahhoz, hogy perfekt fotók készülhessenek:

– Mindenhol jobb fényerő, köszönhetően az F1.8 rekeszértéknek – 20 százalékkal több fény áramolhat a szenzorra, mely a Bright Magic technológiával lett integrálva. Fotókhoz, videókhoz is egyaránt alkalmas.

– Tökéletes szelfi – a Bright Magic technológiára alapozó szelfi funkcó csökkenti az erős ellenfényeket, valamint feljavítja a képminőséget rossz fényviszonyoknál is.

– Exponálás funkciók – egyetlen ujjal állítható a fókusz és az expozíció.

Tökéletes külsőhöz tökéletes belső

Az AcerEXTEND lehetővé teszi a felhasználókak, hogy okostelefonjaikról vezetékmentesen kapcsolódhassanak Windows alapú PC-hez, gépelhessenek a billentyűzetükön, használják a drag and drop funkciót, tartalmat osszanak meg – magukénak érezhessék a multitasking feladatvégzés élményét magasabb szinteken. Az AcerNAV, az Acer ingyenes offline navigációs szoftvere a TomTom által került kifejlesztésre, tartalmazza a TripAdvisor POI-jait is – mindezekkel az Acer Liquid okostelefon-felhasználók rendkívül rugalmasan navigálhatnak úgy, hogy nincs semmiféle felmerülő plusz költség vagy kötöttség (adatforgalom).

Kitűnő dizájn

Az Acer Liquid Jade Z igen elegánsra sikerült, úgy, hogy közben megmaradt zsebbarát okostelefonnak. Csodás külsejével azonnal leveszi az embert a lábáról, mély benyomást kelt. A készülék 7.9 milliméter vastag, mindössze csak 110 gramm – az Acer Liquid Jade Z komfortosan alkalmazkodik a mindennapi felhasználáshoz, kifejezetten egykezes használatra optimalizálva.