TechAddikt Híradástechnika Acer Az Acer C205 miniprojektor iF Design Award 2015 elismerést kapott

Az Acer C205 miniprojektor iF Design Award 2015 elismerést kapott

 

Az Acer néhány nappal ezelőtt jelentette be az Acer C205 LED projector kaopcsán, hogy az eszköz iF Design Awards 2015 elimerést kapott Németországtól.

acer_c205_techaddikt_teszt_002

Ez a kivételesen könnyű súlyú és egyben hordozható projector vezetéknélküli vetítési képességekkel bír, 53 ország 5000 versenyzője közül let kiválasztva, majd nyert az audio/video kategóriában.

Azzal, hogy az Acer remek terméke elnyerte ezt az elismerést, alapvetően a dizájn minőségét, a kivitelezést, az anyagminőséget, az innovációs fokmérőt, környezettudatosságot, valamint a funkcionalitást ismerték el. Csakúgy, mint a teljes kivitelezést.

Az Acer C205 egyébként kifejezetten ideális személyes, illetve üzleti felhasználási területeken, azokhoz az emberekhez szól, akik szeretnének projektort használni, vetíteni útközben. A hordozhatóság fejlett, ugyanis mindössze 144 x 108 milliméteres mérettel, 0.3 kilogramm súllyal rendelkezik. Így a projector hű társa lehet bármely mobileszközünknek. A termék vezetékmentesen is képes kapcsolódni, beépített akkumulátorral, akár 7 órás üzemidővel köszönhetően az Acer Power Bank technológiának.

A felhasználók fotókat tudnak vetíteni a projector segítségével, zenét és videót tudnak okoseszközökről megosztani, az MHL csatlakozó segítségével pedig felhasználás közben párhuzamos akkutöltés is biztosított. Ez gyakorlatban annyit tesz, hogy az Acer WirelessCast (MHL adapter) segítségével az Acer C205 egyszerűen tud megjeleníteni (vetíteni) tartalmat okostelefonokról, táblagépekről, PC-ről.

Az Acer C205 LED projector magas, 200 lumenes fényerővel érkezik, a finomra hangolt kontrasztarány pedig tiszta grafikát és gyönyörűen hű színeket garantál. Az erőteljes 2 x 2W összteljesítményű hangszórókkal mély benyomást keltő hangzás érhető el, így vetítés közben úgy érezthetjük akár, mintha moziban ülnénk. Az Acer C205 hosszútávú LED izzó élettartamot ígér, akár 30 ezer órán keresztül, ami jelentősen redukálja a karbantartási költségeket.

Az Acer C205 LED projektor az Acer legfrissebb projektor termékportfóliójának egyik gyöngyszeme. Mindazonáltal a termék Dél-Afrika kedvenc projektorává let választva, pluszként Németországban már korábban elnyerte a Leser Award (Olvasói Elismerés) díjat projector kategóriában; a díjat a Screen Magazin ítélte oda.

Korábban a techaddikt.hu már írt az Acer C205 kapcsán tesztet, mely az alábbi linken olvasható:

http://www.techaddikt.hu/acer-c205-led-projektor-teszt/