TechAddikt Hardver Acer Acer Liquid Leap+ okoskarkötő: most cserélhető szíjjal és multi-OS támogatással

Acer Liquid Leap+ okoskarkötő: most cserélhető szíjjal és multi-OS támogatással

Az Acer a mai napon bemumatta az okoskarkötő termékek új generációját, az Acer Liquid Leap+ (Liquid Leap Plus) terméket az MWC 2015-ön.

acer_liquid_leap_plus_techaddikt

Rugalmasságra tervezve – az új eszköz mostantól szinkronizálható és csatlakoztatható bármely ismert és népszerű operációs rendszerhez (Windows, Android, iOS), valamint az 1 colos OLED érintőképernyő olyan színben használható, amilyen hangulatban vagyunk éppen. Életünk során megszámlálhatatlan lépést teszünk meg; a Liquid Leap akcióról, mozgásról és rugalmasságról szól.

Acer Liquid Leap+ – az Acer első multi-OS okoskarkötője

A Liquid Leap+ tervezésénél az Acer tervezőmérnökeinek egyetlen dolog járt a fejében: a felhasználóhoz történő alkalmazkodás. Ez az innovatív hordozható eszköz telítve van opciókkal, mindig mozgásban tart, mindezt egyetlen 1 colos pakkba csomagolva. Nem kérdés, hogy a Liquid Leap+ elegáns, modern, vagy netán minimalista-e. Az eszközön nincsenek gombok, ultravékony 1 col átmérőjű érintőképernyője számos tűrésteszten bizonyított. Ráadásul ellenálló cserélhető gumi szíja van, mely izzadás esetén sem jelent kényelmetlen viseletet.

Az Acer Liquid Leap+ az ideális okoskarkötő tehát, mely kedvez az aktív felhasználóknak, akik igénylik, hogy folyamatosan kapcsolódjanak online, vagy épp egy okoseszközhöz. Az okoskarkötő egyfajta személyi tréner, aki monitorozza a felhasználó lépéseit, méri a futások távját, továbbá az elégetett kalóriák mennyiségét is rögzíti. Az okoskarkötőt akár a hét minden napjának 24 órájában viselhetjük, vízállóságának és ellenállóságának köszönhetően. Zenehallgatáshoz is ideális, play, pause, prev és next song finkcióival egyszerűen kiválaszthatjuk a számunkra leginkább megfelelő zenét, miközben egyetlen értesítőt, e-mailt, naptári eseményt vagy SMS-t sem szalasztunk el.

 

A hordozható technológia a Liquid Leap+ esetében Acer Leap Manager applikációt használ Android, Windows vagy iOS okostelefonokkal, Bluetooth 4.0-án keresztül, alacsony energiafogyasztással.

Pillekönnyű és stílusos: az Acer Liquid Leap+ számtalan színű szíjjal érkezik, fekete, rózsaszín vagy épp lime-zöld megközelítésekben.