TechAddikt Mobileszköz Acer Jobb szórakoztatást és több tárhelyet ígér a kibővült Acer Liquid Z sorozat

Jobb szórakoztatást és több tárhelyet ígér a kibővült Acer Liquid Z sorozat

Az Acer ma, az elmúlt órákban új generációs okostelefonokat is bemutatott az MWC 2015-ön, a híres Z sorozat részeként.

acer_liquid_z220_techaddikt

Az új Z220 és Z520 okostelefonok kecses dizájnnal és quadcore teljesítménnyel domborítanak, nagyszerű kamera specifikációkkal megspékelve – mindezt azért, hogy teljeskörű impresszív mobilélményt kapjanak a felhasználók.

A stílusos Z220 ideális azoknak, akik új telefont kívánnak vásárolni, akik sokat partiznak, de például jó szolgálatot tehet olyan felhasználóknál is, akik egy mindenhová elvihető, netezésre (is) alkalmas terméket keresnek. A Z520 a média addiktokra is hajaz, hiszen nekik is ideális a stílusos megjelenés és funkcionalitás kettőssége. Az új eszközök remekül egészítik ki az Acer izgalmas és egyben növekvő okostelefon-portfólióját, garantálva a felhasználóknak a legjobb lehetőséget ár-érték, stílusosság és felhasználhatóság tekintetében.

Liquid Z220 – trendteremtő mintázattal, stílusosan tálalva

Olyan kortól és nemtől független felhaszálóknak tervezve, akik egy második telefont vásárolnának, vagy épp egy szabadidős, bulizós modellre vágynak. A 4 colos WVGA kijelző 233 PPI felbontást kínál, opcionális dual SIM aljzataival az ideális kompakt zsebbarát okostelefont tisztelhetjük a Z220-ban. Az újszerű textilmintázat dizájnt a thai selyem és ezüst piramisok patternje ihlette, egy igazán élménytelefon – Qualcomm dualcore Snapdragon processzorral (1.2 GHz), 5 MP felbontású 89 fokos látószögű hátlapi, valamint 2 MP felbontású előlapi kamerákkal a tökély fotózásért és szelfik készítéséért. Az exponálás gyerekjáték a felhasználóknak, ugyanis a fókusz- és fényerőállítás egymástól elkülönítve került integrálásra, így a leginkább tökéletes végeredmények születhetnek majd. A Z220 az Acer első olyan okostelefonja, mely az Android 5.0 verziószámú operációs rendszerét hordozza (Lollipop), egy csillogóbb, divatosabb és szemgyönyörködtetőbb külsővel, 8 GB tárhellyel, 1 GB fedélzeti memóriával a tökéletes Android élményért.

Liquid Z520 – minden téren a szórakoztatásért

A Z sorozat legújabb tagja érintésmentes szelfi-élményt garantál a hangirányítással felvértezett kamerának köszönhetően, valamint akár 8 GB belső tárhelyet is tartalmazhat. A 8 MP maximális felbontású autófókusszal ellátott hátlapi kamera LED vakkuval együtt éles, briliáns fotók elkészítéséhez nyújt hathatós segítséget. Mind a zenekedvelők, mind pedig a videók szerelmesei megtalálják számításukat az eszközzel, nincs többé szükségük külső hangszórókra, hiszen a Z520 DTS Studio Sound hangrendszerének köszönhetően lenyűgöző sztereó hangzás érhető el.

Mindkét okostelefon tartalmazza az Acer Quick Mode funkcióját, mellyel 3 profilt használhatunk különböző vásárlói rétegek és korosztályok tekintetében:

– Basic Mode: fiataloknak, fix hívásokkal és szöveges funkciókkal

– Easy Mode: napi felhasználóknak, gyors üzenetek, rádió, időjárás, óra, gyorskeresés a hívók közt

– Standard Mode: általános mód a hétköznapokra minden olyan felhasználónak, akik jól ismerik az Android operációs rendszert.