TechAddikt Hardver Acer Acer újdonságok a Podmaniczky Rendezvénykastélyban

Acer újdonságok a Podmaniczky Rendezvénykastélyban

A szokottól eltérő helyen, a Frangepán utcai központ helyett a Podmaniczky Rendezvénykastélyban tartotta őszi parternapját a Ramiris. Ott jártunk, és megnéztük az Acer aktualitásait.

A múltkor a CHS Partnernapon szemezgettünk az Acer portfóliójából – a korábbihoz képest egetrengető változást nem találtunk a felhozatalban; a fókusztermékek mellett természetesen különlegességek, ínyencségek is fel lettek sorakoztatva.

Teljes életnagyságban felvonult az Acer Predator sorozata, mely – mint tudjuk – a gamer réteget célozza elsősorban, de mivel erőteljes, masszív konfigurációkról van szó, bármely területen messzemenően jól domborítanak a termékek, eszközök.

Elmaradhatatlanul jelen voltak a Swift produktumok is, kiemelt hangsúlyt fektetve a Swift 3 és Swift 5 variációkra. Ezek a notebookok remekül egyesítik a praktikumot a felhasználóbarát és erős hardverek kombinációjával, s nem mellesleg kifejezetten dizájnos mindegyik megközelítés e téren is.

Még több fotó: Techaddikt.hu Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.
Szerkesztőségünk mobilinternet-hozzáférését a Telenor Magyarország biztosítja. Az Autóaddikt.hu Telenor Hello Data csomagot használ.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSDuplitec, Canon, Camera Kft., Telenor Magyarország
Utómunka hardver: Acer, ASUS

Szólj hozzá!