TechAddikt Hardver Konzol Akár 50 százalék kedvezmény a Nintendo eShop 5 éves évfordulóján

Akár 50 százalék kedvezmény a Nintendo eShop 5 éves évfordulóján

A Nintendo eShop 2011. június 7-én indult el Nintendo 3DS készülékeken és ötödik évfordulójának alkalmából a legnépszerűbb letölthető Wii U és Nintendo 3DS címeket most akár 50% kedvezménnyel szerezhetjük meg június 9-től egészen június 23-ig.

nintendo-eshop-techaddikt

A Wii U vagy Nintendo 3DS készülékükön a Nintendo eShopot megnyitva, vagy a Nintendo hivatalos oldalán a játékok adatlapjára látogatva a játékosok kedvezményes áron vásárolhatják meg a résztvevő címeket Nintendo eShop egyenlegükkel.

A kalandjátékok szerelmesei 50%-os kedvezménnyel szerezhetik meg Link klasszikus kaladjait, mint a The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX, a The Legend of Zelda: Oracle of Ages és a The Legend of Zelda: Oracle of Seasons. Mindenközben a Pokémon rajongók ugyancsak 50%-os áron vásárolhatják meg a Pokédex 3D Pro-t, illetve a Virtual Console kínálatából a Pokémon Trading Card Game játékot. Az indie játékok rajongóinak érdemes szemmel tartania az Image & Form SteamWorld Dig, illetve a Hörberg Productions Gunman Clive játékait is, amiket ugyancsak fél áron vehetnek meg.

Akik szeretnének néhány klasszikus Wii címet felfedezni – vagy újraélni – azok a Metroid Prime Trilogy és Super Mario Galaxy 2 játékokat most fél áron szerezhetik meg Wii U-ra, míg a futurisztikus versengést kedvelők 25%-kal olcsóbban vehetik meg a Shin’en Multimedia FAST Racing NEO alkotását, illetve 50%-os áron az F-Zero játékot. Az igazi retro élményre vágyók a NES Remix és NES Remix 2 játékokat szerezhetik meg fél áron, illetve a SNES klasszikus Earthbound játékot is, ami Európában a Wii U Virtual Console kínálatában debütált.