TechAddikt Híradástechnika Acer Kedvező ár-érték aránnyal kecsegtet az Acer X1 projektor portfóliójának összes újdonsága

Kedvező ár-érték aránnyal kecsegtet az Acer X1 projektor portfóliójának összes újdonsága

Vadonatúj projektor-vonalat jelentett be az Acer az X1 portfólión belül. Összesen 4 modellről van szó – az X115, az X115H, az X125Hm valamint az X135WH került fókuszba – ezek az új termékek a legjobb ár-érték arányú választást jelentik munka és játék terén. Meggyőző kivetítési minőség, fejlett felhasználás, rugalmas telepítési lehetőségek, illetve környezetbarát funkcionalitás jellemzők. Mindezt ultra-költséghatékonyan.

acer-x1-sorozat-x115-x115h-x125h-x135wh-projektor-techaddikt

“Korábban, ha projektort vásároltunk, kompromisszumot kellett kötnünk. Vagy áldoztunk a minőség oltárán egy olcsóbb eszköz végett, vagy igen magas árat kellett fizetnünk ahhoz, hogy tökéletes felhasználói élményt kapjunk” – fogalmazott Melanie Tarpey, az Acer Europe termékmarketing-igazgatója. “Mától ez megváltozik az X1 portfólió kibővülésével, ugyanis magas minőséget biztosítanak az új termékek hihetetlenül kedvező árazással” – tette hozzá.

Kivételes képvisszaadás

Magas fényerő-rátával, akár 3400 ANSI Lumennel érkeznek az új X1 sorozat tagjai, melynek folyományaként kristálytiszta, erőteljes képmegjelenítés garantált, nagy távolságokkal, nagy vásznon, kültéren, napfény mellett is. Az Acer DynamicBlack technológiája növeli a képkontrasztot úgy, hogy minden egyes képkockát kianalizál, optimalizálva a fekete árnyalatok szintjét.

A ColorBoost3D, illetve a ColorSafe II technológiáknak köszönhetően a színvisszaadás 2D-ben és 3D-ben is lenyűgözően élethű. 6 szegmenses színkeveréssel, fejlett izzótechnikával, erőteljes képalkotással. A ColorBoost3D révén mindig optimális fényerőt kapunk, 2D és 3D tartalmaknál is, kiegyenlítve a szaturációt és a színhőmérséklet arányosságát. A ColorSafe II technológia által élénk színkorrekciót kapunk, a zöld és a sárga árnyalatok feszesebbekké válnak, jó színhűséget adva az RGB skálán.

Rugalmas telepíthetőség

Az X1 vonal összes modellje akár plafonra is szerelhető, a vetített kép egyszerűen forgatható 180 fokos szögben.

Az X1 modellek izzó-modulja a felső részhez köthető, hagyományos dizájnnal ötvözve. Ez áthelyezhető alulra is, tehát ha a mennyezetre szereljük a projektort, nem kell nagyobb átalakításokat végezni.

Környezetbarát működés

Az AcerEcoProjection akár 70 százalékkal alacsonyabb energiafelhasználást garantál, az AcerExtremeEco mód pedig kibővíti az izzó élettartamát akár 10 ezer extra üzemórával. Így kiadásokat spórolhatunk meg, mindemellett az eszköz kifejezetten alacsony zajszinten működik.