TechAddikt Notebook Asus ASUS ZenBook Flip S: jelenleg ez a legvékonyabb 2 az 1-ben átalakítható...

ASUS ZenBook Flip S: jelenleg ez a legvékonyabb 2 az 1-ben átalakítható laptop

A Computex 2017 d&i díjnyertes ASUS ZenBook Flip S a világ legvékonyabb és egyben legkönnyebb átalakítható laptopja.

Az ultravékony 10,9 mm vastagságú és 1,1 kg súlyú átalakítható készülék az elegáns kifinomultságot a 360 fokban elforgatható kijelző nyújtotta kényelemmel és sokoldalúsággal ötvözi. Az innovatív 360° ErgoLift zsanér kettős mechanikája felemeli és megdönti a billentyűzetet a kényelmes, ergonomikus gépelés érdekében, ha a kijelzőt 135°-nál nagyobb szögben nyitják ki.

A ZenBook Flip S Windows 10-el érkezik és a 8. generációs Intel Core i7-8550U processzor hajtja, emellett ultragyors 1 TB PCIe SSD-t tartalmaz, amelynek segítségével könnyedén elvégezhető bármilyen feladat. A ZenBook Flip S kényelmes hűtése érdekében az ASUS mérnökei vadonatúj, a legkorszerűbb alkatrészekkel felszerelt rendszert fejlesztettek ki, így például a gépben elhelyezett folyadékkristályos polimer ventilátorlapát csupán 0,3 mm vékony.

A ZenBook Flip S akár 4K UHD-s, többérintéses NanoEdge kijelzője támogatja az aktív stylust is, így nemcsak lenyűgöző látványt nyújt, hanem az intuitív interaktivitás kényelmével is megajándékozza a felhasználót. A ZenBook Flip S-en található a világ egyik legkisebb, csupán 16×3,6 mm-es laptop ujjlenyomat érzékelője, mely azonnali, egyérintéses Windows Hello bejelentkezést tesz lehetővé mind laptop, mind táblagép módban.

Szólj hozzá!