TechAddikt Híradástechnika Acer Az Acer K650i projektor optimális megoldást jelenthet házimozizáshoz

Az Acer K650i projektor optimális megoldást jelenthet házimozizáshoz

Bár már korábban megtörtént a bejelentés, úgy gondoltuk, megmutatjuk olvasóinknak az Acer K650i projektort.

acer-k650i-projektor-techaddikt

Az eszköz 1080p LED alapokra épül, és egy magas minőségű minden az egyben eszköz. Használata lehetővé teszi, hogy a felhasználók kiépítsék segítségével saját házimozi rendszerüket, s ezáltal átéljék a szórakoztatás valódi élményét. Az új projektor tartalmazza az Acer DynamicBlack, LumiSense+, ColorPurity+, ColorBoost 3D és ColorSafe II technológiáit, valamint a teljesen új TI TRP DMD technológiákat is. Mindezek által valódi és hű színek jeleníthetők meg, intelligens fényerő szabályozással.

Az Acer K650i projektor támogatja az MHL technológiát, tehát a mobileszközök, mint például az oksotelefonok vagy tabletek egyszerűen kapcsolódnak az eszközhöz, kivetítve az éppen futó játékokat, videókat, vagy épp aktuális prezentációnkat. A vezetéknélküli vetítés is elérhető, ehhez egy opcionális vezetéknélküli dongle szerezhető be.

Az Acer K650i házimozi-alapokra let tervezve, ezáltal jobb szaturációt kínálva mint az átlagos izzóval szerelt versenytársak. Ráadásul 100 százalékos NTSC teljesítményt is kapunk. Az Acer ColorPurity+, ColorBoost 3D és ColorSafe II technológiák csodálatosan éles képvisszaadást reprodukálnak, gazdag színteltséggel, amely alapvetően az Acer legújabb LumiSense+ technológiájának köszönhető, mely intelligensen optimalizálja képkockáról képkockára a megjelenített tartalmat a környező fényviszonyokhoz alkalmazkodva. A DynamicBlack tovább fokozza a kép kontrasztját, úgy, hogy analizálja a vetítésre kerülő tartalmat, szintén kockáról kockára, és dinamikusan beállítja az izzó fényerejét optimalizálva a fekete árnyalatokat. Ezáltal a nézett film minden egyes jelenete lenyűgöző lesz.

Az Acer K650i tehát teljes egészében az otthoni mozizásra let fejlesztve, ennek megfelelően a szín szaturáció magas szinten hozza az elvárásokat. FHD felbontásban 100,000:1 kontrasztarányt kapunk például, moziszintű élménnyel.

A LED izzó folyamatos teljesítményt biztosít, álandó fényerővel, még akkor is, ha hosszúra nyúlt használatra lesz bevetve az eszköz. Ez azt jelenti, hogy a K650i rendkívül tartós, nem tartalmaz higanyt, és halogen gázokat a világítótest. Azonnali ki- és be kapcsolással rendelkezik, ez szintén kíméli az izzót, és akár 30 ezer órás élettartam is elérhető

Továbbá kifejezetten pénztárcabarát az Acer K650i üzemeltetése, köszönhetően az imént részletezett fejlett LED technológiának.

Vegyük úgy, hogy megszűnik a kábelezésből keletkező minden kellemetlenség, ugyanis lehetőség nyílik arra, hogy az Acer vezetéknélküli dongle-ját használjuk a konnektivitás elsődleges részeként. Elérhető így a WirelessHD, a lenyűgöző 1080p FHD vetítési élmény, valamit a 60Hz.szintén FHD 3D filmnézés lehetősége is. Az elrejthető dongle (HiddenDongle dizájn) egy levehető fedlap alá kerül, melynek következtében a K650 kecses vonalai megmaradnak.

Az Acer K650i Wi-Fi kapcsolódással is rendelkezik, ezáltal ténylegesen számos válfaját kínálja a multikonnektivitásnak. Ha ez nem lenne elég, van Bluetooth audio csatlakozási lehetőség is, mellyel még mobilisabb lesz az eszköz (4GB belső memória is rendelkezésre áll). Kettő 5W-os beépített hangszórót is kapunk, DTS támogatással, mellé az Acer True Harmony-val, ezáltal a K650i remekbeszabott, stúdióminőségű hangzást produkál úgy, hogy nincsen szükség külső hangszórókra.

Az Acer K650i-t egyszerű bárhová kitelepíteni, ehhez nagy segítség pluszban a HiddenDongle dizájn, az azonnali ki- és bekapcsolás, az Install Pack opció, valamint a minimális kábelezés. Az automatikus vetítési korrekció révén a rendszer javítja a függőleges torzítást, kiegyenlíti azokat, de manuálisan is finomhangolható a vetített kép mind a négy sarka. Ez ténylegesen azt jelenti, hogy a felhasználók gyorsan be tudják állítani Acer K650i projektorukat, legyenek bárhol, bármikor. Ráadásul a LED izzónak nincs szüksége hűtésre, mielőtt kikapcsolnánk a tápellátást, így nem kell félnünk különösebb fizikai károsodástól.

Az Acer EcoProjection akár 90 százalékkal is csökkentheti az áramfogyasztást, de nagyban segít a tester szabható konfigurálás is. Az Acer ExtremeEco technológia által akár 30 ezer órásra is kitolható az izzó élettartama, időt és pénzt takarítva meg, garantálva a hosszútávú projektor használatot. Az alacsony zajszint tiszta, kiváló hangzást biztosít, akár egy prezentációról, akár szórakozásról van szó.

Melanie Tarpey, az Acer senior igazgatója elmondta: “A K650 kiemeli azt az irányvonalat, amelyet folyamatosan próbálunk becsempészni LED projektorainkba, mellyel a házimozizás újraértelmezett megközelítésben talál a felhasználókra. Tökéletes audiovizuális élményt nyújtva, olyat, amelyet egy átlagos projektor sosem tudna adni. Az Acer-nél mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb termékeket szállítsuk a vásárlóknak, míg a költségek csökkentése, a sokoldalúság és mobilitás is fontos szempont, akárcsak a vezetékmentes és plug and play tulajdonságok, meghosszabbított élettartammal, csökkentett áramfogyasztással. A K650i tökéletes példa minderre, s az imént felsoroltak jól demonstrálják, mennyi értéket hordoz a termék. Ez a kitűnő projektor alkalmas arra, hogy a felhasználók megvalósítsák otthoni házimozis elképzeléseiket.”