TechAddikt Hardver Acer Az Acer lett a Red Bull Kumite 2017 hivatalos partnere

Az Acer lett a Red Bull Kumite 2017 hivatalos partnere

MEGOSZTÁS

A Red Bull Kumite 2017 nemzetközi játékos megmérettetés, amelyen a világ elsőszámú Street Fighter V játékosai fej fej mellett az Acer Predator XB271HK harcban edzett monitorait használják.

Az Acer elhozza a kivételes játékélményt a Red Bull Kumite immáron harmadjára megrendezett eseményén május 27-e és 28-a közt a Salle Wagram-ban, Párizsban.

A nyílt megmérettetés két finalistája május 27-én csatlakozik majd a világ 14 legjobb Street Fighter V játékosához, majd 28-án kerül sor a végső megmérettetésre.
A hétvége zárásaként a szerencsés versenyző a fődíjjal távozhat, amely nem más, mint az új Acer Predator 21 X, a világ első olyan notebookja, amely ívelt képernyővel és integrált szemkövető technológiával rendelkezik. A Predator 21 X a legújabb hetedik generációs Intel Core processzorokat vonultatja fel, öt Aeroblade 3D fém ventillátorral szerelve, valamint dupla NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI GPU is megtalálható a kompromisszumok nélküli játékélményért.

A Predator gaming monitorok számtalan elismerést bezsebeltek már, mely jól példázza az Acer tapasztalatát, szenvedélyét és elkötelezettségét a gaming innovációk irányába. A Predator XB271H briliáns 27 colos UHD kijelzővel, NVIDIA G-SYNC támogatással és gyors, 4 ms válaszidővel rendelkezik, mely lehetővé teszi a gyors mozgások renderelését, késleltetés és elmosódás nélkül.

Szólj hozzá!