TechAddikt Mobileszköz Acer CES 2016: 8 colos, Android alapú Acer táblagép családoknak fejlesztve

CES 2016: 8 colos, Android alapú Acer táblagép családoknak fejlesztve

Az Acer bemutatta az Iconia One 8 (B1-850) modellt, egy olyan 8 col képátlós média táblagépet, amely kifejezetten családoknak, gyerekeknek, vagy kezdő felhasználóknak ajánlott.

acer-iconia-one-8-ces-2016-techaddikt

Az igen sokoldalú Android alapú tablet kifogástalan teljesítményt garantál webböngészéshez, videók lejátszásához, alkalmankénti játékhoz, míg az Acer Kids Center applikáció gyermekbarát felülete szülői felügyelet funkciókkal magáért beszél.

Az Iconia One 8 (B1-850) egy 8 coll képátlójú HD IPS kijelzőt tartalmaz, mely 10 pontos multitouch felületet kapott. Megfelelő fényerejű és élességű képvisszaadás garantált, széles betekintési szögekkel, a továbbfejlesztett érintés élménye pedig előnyös a játékok esetében. Android 5.1 fut az eszközön, akár 9 órás akkumulátor rendelkezésre állással számolhatunk, valamint a MediaTek quadcore processzor is jól teljesít. A hátsó kamera 5, míg az előllapi 2 MP felbontású képek készítésére alkalmas, az 1 GB RAM, valamint a 16 GB belső tárhely elegendő a hétköznapok feladataihoz. A háttértár egyébként bővíthető, akár 128 GB-s MicroSD kártyákkal. Az új Iconia One 8 elérhető fehér vagy kék hátlapokkal.

Acer Kids Center

Az Iconia One 8 (B1-850) előtelepített Kids Center-rel érkezik. Ez egy applikáció, amely le van teljesen egyszerűsítve és gyermekbarát is, sok tartalommal kifejezetten gyerekeknek, videókkal, játékokkal, könyvekkel és weboldalakkal. Mindezek mellett tartalmaz még egy hatékony szülői felügyelet opciót, mely segítségével blokkolható a nemkívánatos tartalom, illetve ki lehet választani, mi az, amit a gyerkőcök használatba vehetnek nap mint nap.

Okos eszközök, amelyek egyszerűsítik a használatot

  • EZ WakeUp – Egyetlen érintéssel a tablet feléleszthető alvó módból.
  • EZ Snap – Gyors screenshot készítés lehetősége, majd meg is osztható a készített kép, egyszerűen.
  • System Doctor – Felügyeli a rendszermemóriát, háttértárat, alkalmazásokat – optimalizálja a rendszert.