TechAddikt Notebook Asus CES 2019: ASUS ROG G703

CES 2019: ASUS ROG G703

Az ASUS ROG G703 a jelen következő generációját hozza el. CES 2019.

Hajtásáról 8. generációs Intel Core processzorok gondoskodnak, viszont opcióként rendelhető a gyárilag túlhúzott Intel Core i9-8950HK processzorral is a 4,8 GHz-et elérő sebesség érdekében. A hagyományos 17 hüvelykes laptopformához való ragaszkodása miatt az azonos teljesítmény eléréséhez erősebb hűtést és vastagabb házat igényel, mint mélyen lélegző testvére. A nagyobb hűtőbordák és ventilátorok annyira hatékonyak, hogy a G703 képes vele tartani a lépést annak ellenére is, hogy a levegővételhez sokkal kevesebb hely áll rendelkezésére.

A ROG G703 a 144 Hz-es képfrissítésű, 3 ms GTG válaszidejű IPS szintű kijelzőnek és az NVIDIA G-SYNC™ technológiának köszönhetően még Ultra grafikai beállítások mellett is szupersima gaming meneteket kínál. A G703 egy HyperDrive Extreme háttértárral is rendelkezik, ami exkluzív technológiával egyesít RAID 0 konfigurációban három NVMe™ PCI Express® (PCIe®) SSD-t a laptopon valaha elért leggyorsabb, akár 8700 MB/s-os olvasási sebesség érdekében.

Az ismerős kialakítás megtartása egy másfajta sokoldalúságot biztosít. A ROG G703 végső esetben akár ölbe is vehető, ami talán pont azt jelenti, hogy mégis elkészülsz határidőre munkáddal, különösen amikor távoli helyszínen vagy úton vagy éppen. Bár a G703 a hagyományokban gyökerezik, a legújabb technológiákat és funkciókat hasznosítva mégis az élen jár.