TechAddikt Notebook Acer Computex 2016: Acer Switch V 10 és Switch One 10: új 2...

Computex 2016: Acer Switch V 10 és Switch One 10: új 2 az 1-ben notebookok

Az Acer a 2016-os Computex-en két 10 colos 2 az 1-ben notebookot is bejelentett. Ezek az eszközök alapvetően diákoknak, alacsonyabb költségvetéssel kalkuláló családoknak készült.

acer-switch-v-10-techaddikt

Az Acer Switch V 10 és Switch One 10 teljes értékű notebookok, amelyek tabletként is használhatók, mindazok számára nagyszerű alternatíva, akik a produktivitást és a szórakoztatást részesítik előnyben.

Erőteljes rugalmasság

Mind az Acer Switch V 10, mind pedig a Swirch One 10 Windows 10 operációs rendszert kaptak, valamint a legújabb négymagos Intel Atom processzorokra épülnek. Multitouch 10 colos IPS kijelzőket kaptak az eszközök, melyek széles látószögű betekintéssel rendelkeznek, telt színekkel. A precíz érintőpadok garantálják a rugalmas navigációt, ráadásul gesztúra felismerés is beletartozik a felhozatalba. Az Acer Snap Hinge technológiájú zsanér-kialakítás mágneses alapú, jó stabilitást és összakapcsolódást garantál. Négy módozat áll rendelkezésre a felhasználáshoz:

  1. Notebook: Hagyományos laptop mód, billentyűzettel és touchpaddel.
  2. Pad: Táblagép mód, mellőzve a billentyűzetet, egyszerűbb felhasználási környezetet biztosítva.
  3. Sátor: Sátor-alakzatba hajtogatva, kitámasztott kijelzővel például hosszabb repülőutakon használhatjuk ki az eszköz képességeit.
  4. Kijelző: Kihajtott mód, kapcsolódva a billentyűzethez, elfordítva. Prezentációkhoz, kis rendezvényekhez ideális.

Acer Switch V 10: költséghatékony 2 az 1-ben megoldás USB Type-C csatlakoztatással

Fémes hatású tokozással, meggyőző színekben érhető el a Switch V 10. Ideális választás tanulóknak, fiatal munkakezdőknek, munkavállalóknak – mindez nagyban kiegészül még a gyors adatátviteli lehetőségekkel, magas felbontású videókimenettel, illetve az USB Type-C aljzattal. Az érintőképernyő panele Corning Gorilla Glass bevonatot kapott.

A Switch V 10 beépített ujjlenyomat-olvasóval is fel lett szerelve, így a biztonságos használat még inkább garantálható. A duplasávos MIMO 802.11ac vezetéknélküli kapcsolódás háromszor gyorsabb teljesítményt garantál az átlagnál. Pillekönnyű és hordozható: a Switch V 10 32 és 64 GB háttértárral érhető el, párosítható külső billentyűzet dokkolóval, valamint 500GB HDD adattárolóval és két extra USB Type-A porttal is rendelkezik.

Acer Switch One 10: rugalmas 2 az 1-ben funkcionalitás

A Switch One 10 stílusos sötétszürke fémhatású borítást kapott, 2 az 1-ben Windows 10 funkcionalitással, kedvező árcédulával érkezik. A Switch One 10 táblagép alkalmas például arra, hogy kisebb gyerekek megnézzék rajta kedvenc tévésorozatukat, vagy játékokkal játsszanak, ugyanakkor a szülőknek is lehetővé teszi a produktív felhasználást.