TechAddikt Notebook Asus Computex 2017: ASUS ZenBook Flip S (UX370) – a világ jelenlegi legvékonyabb...

Computex 2017: ASUS ZenBook Flip S (UX370) – a világ jelenlegi legvékonyabb átalakítható laptopja

Íme, az ASUS ZenBook Flip S, a Computex 2017 és a d&i díj nyertese, a világ jelenleg legvékonyabb notebookja. Nem csak a legvékonyabb, de a legkönnyebb is.

Az elegáns vonalvezetést kombinálva az elegáns kifonomultsággal és sokoldalúsággal, valamint a 360 fokban forgatható kijelzővel – ez az ultravékony átalakítható notebook mindössze 10.9 mm vékony és 1.1 kilogrammot nyom. Az innovatív 360 fokos ErgoLift zsanér dupla mechanizmusa lehetővé teszi, hogy a billentyűzet mindig a legjobb pozícióban helyezkedjen el, ha a kijelző 135 fok felett van kihajtva.

A ZenBook Flip S Windows 10 OS-t kapott, valamint akár hetedik generációs Intel Core i7-7500U processzorral is lehet rendelni. Ehhez az ultragyors 1TB-s PCIe SSD már csak hab a tortán, ezáltal a felhasználók mindennapi feladataikat könnyedén végezhetik el.

Annak érdekében, hogy a ZenBook Flip S kellemesen hűvös maradjon, az ASUS mérnökei egy vadonatúj hűtésrendszert fejlesztettek, olyan folyadékkristályos műanyag ventillátorral, melynek az anyaga mindössze 0.3 milliméter vékony.

Az akár 4K UHD multitouch NanoEdge kijelző támogatja az aktív ceruzás bevitelt, kombinálva a lenyűgöző vizuális élményt az intuitív interaktivitással. A ZenBook Flip S mindezek mellett az a laptop, amely a legkisebb jelenleg, és ujjlenyomat-érzékelőt is tartalmaz (16×3.6 mm).