TechAddikt Hardver Asus Hatékony Windows PC, pendrive méretezéssel: íme, az ASUS Stick PC QM1

Hatékony Windows PC, pendrive méretezéssel: íme, az ASUS Stick PC QM1

Teljes funkcionalitású Windows PC négymagos processzorral, 2 GB memóriával, 802.11b/g/n Wi-Fi és Bluetooth 4.0 kapcsolattal, USB, HDMI és micro SD csatlakozóval — ingzsebben elférő méretben.

asus-stick-pc-qm1-techaddikt-2

Az ASUS bejelentette tehát a Stick PC QM1 magyarországi megjelenését. Ez egy teljes funkcionalitású, négymagos processzorral felszerelt windowsos PC meggyőző kapcsolódási és bővítési lehetőségekkel, olyan kis méretben, hogy kényelmesen elfér az ing zsebében is — mindössze 38 gramm, 11 cm hosszú és 9,8 cm vastag.

A Stick PC QM1 pici testébe komoly rugalmasság szorult: Intel® Atom™ Z3735F processzort, 2 GB energiatakarékos DDR3L memóriát, 32 GB tárhelyet, 802.11b/g/n Wi-Fi és Bluetooth 4.0 kapcsolódási lehetőséget kapott a gyors és kényelmes vezeték nélküli használathoz, HDMI csatlakozót a nagyképernyős TV-k és monitorok, illetve USB-t a kedvenc perifériák fogadásához, valamint micro SD kártyahelyet a könnyű bővítés érdekében.

Valódi otthoni, üzleti és mobil hatékonyság egy zsebben elférő PC-vel

Az ASUS Stick PC QM1 olyan mindennapi számítástechnikai feladatokhoz tervezett nélkülözhetetlen PC, mint a webböngészés, a közösségi hálók használata, a szórakozás és az irodai feladatok. Igazi hatékonyságot és kényelmet nyújt otthon és a munkában — vagy bárhol, ahol egy HDMI képernyőhöz hozzá lehet férni. Az ismerős, akár Windows 10 operációs rendszer, a HD grafika, a gyors vezeték nélküli kapcsolat és a könnyű bővíthetőség miatt a Stick PC QM1 új PC-használati lehetőségek előtt nyitja meg az utat, még több helyen és még több helyzetben — csak dugja rá egy TV-re, monitorra vagy projektorra és már kezdheti is a munkát.

A vállalkozások számára a Stick PC QM1 az azonnal üzembe állítható digitális plakátokat és a hatékony ügyfélhívó rendszereket jelenti, vagy az irodai háttérrendszerek felállítását, a konferenciatermi kivetítők csatlakoztatását, sok vékonykliens telepítését esetleg mobil munkatársak felszerelését.

asus-stick-pc-qm1-techaddikt-1

ELÉRHETŐSÉG ÉS ÁRAK

Az ASUS Stick PC QM1 a mai naptól elérhető a Media Markt áruházaiban és webshopjában bruttó 46 990 Ft-os ajánlott végfelhasználói áron.

SPECIFIKÁCIÓK  
ASUS Stick PC QM1  
·   Windows 10

·   Intel® ATOM™ Z3735F processzor

·   2 GB DDR3L 1333 MHz-es memória

·   32 GB eMMC tároló

·   802.11b/g/n, Bluetooth 4.0

·   1 db Micro-SD kártyahely

·   1 db USB 2.0 csatlakozó

·   1 db HDMI csatlakozó

·   111 x 38 x 9,8 mm

·   38 g