TechAddikt Hardver Acer IEM Katowice 2020: játssz, mint a profik, használj hivatalos Predator IEM PC-ket!

IEM Katowice 2020: játssz, mint a profik, használj hivatalos Predator IEM PC-ket!

Az Acer, az Intel Extreme Masters hivatalos partnere nagyot villantott Katowice-ban, amikor bemutatták hivatalos Predator IEM PC portfóliójukat. A P-k segítséget nyújtanak mindazon versenybe induló, 16 csapat játékosainak a helyszínen, akik megmérettetnek az 500 000 doláros díjesőért.

Az Acer számára mindenképp kivételes lehetőség, hogy közvetlenül az esport rajongóknak mutathatják be az újdonságaikat, fokozva ezzel a felhasználók élményét, helyben. Mindamellett, hogy testközelből ismerkedhetnek a PC-kkel, fotókat készíthetnek legendás játékosokról, cosplayerekről, és magáról ahivatalos  Predator IEM Trophy-ról is, exkluzív behind the scenes tartalommal és napi meglepetésekkel szolgálhatnak a Predator Gaming Facebook és Instagram csatornáin.

OFFICIAL PREDATOR IEM PC-K: JÁTSSZ, MINT A PROFIK

Az igazi teljesítmény boost-ot az Orion 5000, a Triton 900 és 500, valamint a Helios 700 és 300 hozzák el az eseményre, új szintekre emelve a gaming fogalmát. 

Az új Predator Orion 5000 az octacore 9. generációs Intel Core i9-9900K (Z390 chipsettel) CPU-t kapta meg, dual-channel DDR4 támogatással (akár 64GB-ig) a prémium teljesítmény és játékélmény érdekében. A csúcsrajáratott grafikus teljesítményt a forradalmi NVIDIA Turing architektúrának köszönhető, amely kombinálja a valós idejű ray-tracinget, az AI-t, valamint a programozható shaderezést – mindezek együttese nyújtja a lenyűgöző vizualitást garantáló játékélményt. Az Orion 5000 extrém teljesítményű processzora Cooler Master folyadékhűtést kapott, így a teljesítmény ténylegesen maximalizálható. Ehhez a speciálisan integrált hőelvezető ventillátorrendszer is hathatós segítséget nyújt, s ugyanez a technológia dolgozik a tápegységhez tartozó cserélhető légáteresztő szűrővel ellátott kialakításában. Így az Orion 5000 minden körülmény közt – például hosszabb játékmenetek – rugalmasan teljesít. A gépház kialakításánál ügyeltek a térfogat csökkentésére is, így az Orion 5000 mindössze 30 literes lett. Az oldalpanel fémszegélyt kapott, mely a ház teljes terjedelmében fut, és statikusság elleni védelmet is nyújt a belső komponensek számára. A felhasználók élvezhetik az akár 2.5 Gbps sávszélességet a termékbe épített hálózati kártyának köszönhetően, majd a játékbeli győzedelmeskedés után felakaszthatják headsetjüket a gépházon kialakított két tartó valamelyikére. Rendelkezésre áll bővítőhely is, melybe 2.5-ös SATA I/II/III SSD és HDD meghajtók helyezhetők, akár 6Gbps adatátviteli sebességet biztosítva, újraindítás nélkül. Ez alapvetően azoknak a gamereknek ideális, akik gyors adatcserét- és mozgatást szeretnének, például egy utazás alkalmával.

Új opcióként a legújabb GeForce GTX 1660 Ti-t kapta meg a Predator Helios 300, viszont a csúcsot a GeForce RTX 2070 GPU jelenti, Max-Q dizájnnal. A gamerek nem véletlenül várják izgatottan a legújabb 9. Generációs Intel Core i7-9750H CPU és az NVIDIA GeForce GPU-k kombinációját, akár 32 GB DDR4 2666 MHz RAM-mal, és akár 2 darab PCIe NVMe SSD RAID 0 felépítéssel, plusz egy HDD-vel párosítva.

Az egyedileg fejlesztett Predator Helios 700 nagyszerű technológiák alkalmazásával áll készen a bevetésre. Ehhez az akár 9. generációs Intel Core i9 processzor, az NVIDIA GeForce RTX 2080 vagy 2070 GPU, az akár 64GB DDR4 RAM is hozzájárul jelentősen, nem beszélve a Killer DoubleShot Pro technológiáról, amely a gyors és lagmentes hálózati kapcsolódásért felel. Ezen teljesítmény úgy lesz teljes, ha hozzávesszük a notebook 17 colos, 144Hz-es FHD IPS kijelzőjét is, valamint a kapcsolódó NVIDIA G-SYNC technológiát. Öt hangszóró és egy mélynyomó teszi a játékélményt teljessé és realisztikusabbá. A Helios 700 legérdekesebb részlete kétségkívül hihetetlenül hasznos. A HyperDrift billentyűzet szerves része a notebook hűtési architektúrájának, amely két 4. generációs, az Acer által fejlesztett AeroBlade 3D ventillátort vonultat fel, mellette öt hőelvezető rézcsövet, egy porgyűjtőt, s magát az Acer CoolBoost technológiát. Csak egyszerűen előretoljuk a billentyűzetet, és a két levegőbeömlő alulról máris dolgozni kezd, így extra levegőáramoltatást biztosít a csúcsra járatott hűtés érdekében. A HyperDrift billentyűzet ezeken felül növeli a notebook ergonómiáját. A billentyűzet optimális távolsága végett kényelmes a használat, a 17 colos kijelző is elérhető úgy, hogy nem kell kinyújtani különösebben a kezeket. Így biztosított a desktop PC kényelme. A billentyűzet RGB háttérvilágítással rendelkezik, kiemelve a WASD billentyűket. A leütéseknek analóg hatásuk van, és ezáltal 100 százalékos precíz irányítást kapnak a gamerek. Precíziós touchpad is rendelkezésre áll, mely körül kék fénycsík fut, és két egérgombot is kapunk az egyszerű kattintásokért. A notebook Turbo hotkey-t is tartalmaz, ezzel gyors túlhúzást tudunk eszközölni. A PredatorSense hotkey viszont azonnali hozzáférést ad a CPU és a GPU hőmérsékletének vizsgálatához, a ventilátorok állításához, makró tervezéshez, RGB beállításokhoz, és sok egyébhez.

Predator Triton 500 egy olyan erőteljes gaming notebook, amely mindössze 17.9 mm vékony, és 1.9 kilogramm. A kialakítás rendkívül ellenálló, a burkolat fémből készült, a keskeny keret 6.3 mm, így nem meglepő a 81 százalékos keret-képernyő arány. A messzemenően vékony Triton 500 könnyedén elfér egy hátizsákban vagy egy aktatáskában, de amint bekapcsoljuk, igazi gaming erőművé válik. Akár 8 óra akkumulátor-üzemidő is elérhető, így a felhasználók menet közben, távol otthonuktól, utazás közben is játszhatnak kedvenc játékaikkal. A Predator Triton 500-hoz akár NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU-t is lehet konfigurálni, nyolcadik generációs Intel Core i7 processzorokkal, NVMe PCIe RAID 0 SSD-vel, akár 32 GB DDR4 RAM-mal. Az eszköz GPU-ja túlhajtható és VR-kompatibilis, így a felhasználók a legfrissebb, legütősebb játékokkal játszhatnak. A 15.6” 300 nites FHD IPS kijelző 144Hz-es frissítéssel rendelkezik (3 ms), ezáltal és az NVIDIA G-SYNC technológiájával a játékok életre kelnek.

A Predator Triton 900 egy olyan gaming notebook, amely teljesen új megközelítések alapján készült. CNC-megmunkálással legyártott Ezel Aero Hinge-t kapott, mely által a kijelző könnyedén alakítható. A felhasználók négy mód közül tudnak választani: a Display mód a legalkalmasabb arra, hogy a játékmenetet megosszák a barátokkal. Az Ezel mód segít könnyedebbé tenni az érintőkijelzőre optimalizált játékok használatát, a notebook mód a hagyományos gaminget jelenti, míg a stand mód a Triton 900-at tabletté alakítja pillanatok leforgása alatt. Mindezeken felül az eszköz lenyűgözően vékony, mindössze 23.75 milliméter. A Triton 900 a legújabb NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU-t kapta meg, hozzá 4K IPS kijelzőt, NVIDIA G-SYNC technológiával. Így máris jól látható, hogy a notebook elhozza a gamereknek az osztályelső, kategóriájában verhetetlen gaming élményt. Akár nyolcadik generációs Intel Core i7 processzorral, NVMe PCIe RAID 0 SSD-vel, és akár 32 GB DDR4 RAM-mal is rendelhető, így a gamerek a legújabb játékokkal játszhatnak kompromisszumoktól mentesen. Mindehhez hozzájön még a Waves Maxx technológia, beleértve a Waves Nx mozgáskövetőt is. S hab a tortán, hogy a Triton 900 realisztikus 3D audio élményt is képes biztosítani.