TechAddikt Mobileszköz Acer IFA 2016: kompakt és intuitív android alapú eszközöket mutat be az Acer

IFA 2016: kompakt és intuitív android alapú eszközöket mutat be az Acer

A mai napon az Acer egy új, kifejezetten stílusos, ám mégis kompakt Android alapú mobileszköz-portfóliót mutatott be, melyek opitmális egyensúlyt jelentenek a személyes- illetve munkakörnyezetben.

acer-iconia-talk-s05-ifa-2016-techaddikt

Tehát otthon, a munkahelyen, és menet közben is ideális társak lehetnek. Az Iconia Talk S telefon és táblagép (4G LTE), rugalmasságot kommunikációs igényekkel ötvözve, míg a Liquid Z6 sorozat kiváló szórakoztatási élményt nyújt HD IPS panelekkel és elegáns ívelt kijelzőkkel.

.Acer Iconia Talk S

Tökéletes üzletembereknek, tapasztalt utazóknak és árérzékeny felhasználóknak. Az Acer Iconia Talk S egy 4G LTE táblagép és telefon egyben. Dual SIM kialakításának köszönhetően akár két előfizetést is képes kezelni, extrém pontossággal és tiszta hanghívásokkal, csakúgy, mint szöveges kommunikáció terén.

Az új Iconia Talk S quad-core processzora erőteljes és sokoldalú egyben. Telepített operációs rendszerként Android 6.0 Marshmallow került az eszközre, biztosítva a tökéletes felhasználói élményt könnyed biztonsági háttérrel, ráadásul az akkumulátor élettartama akár 9 órás is lehet – élvezve a videók, játékok és webböngészés adta élményt, nap mint nap.

Az Acer Iconia Talk S meggyőző 1280×720 HD kijelzővel rendelkezik, tetszetős dizájnnal, jó ütésállósággal. A 13MP felbontású kamera kristálytiszta képeket garantál, élénk részletességgel és kompromisszumoktól mentes megosztással a család és a barátok között.

Az eszköz megkapta az Acer Iconia Suite applikációkat, mint például az EZ Snap-et, az EZ Wake up-ot és az EZ Utilities-t. Az Iconia Talk S használatával pofonegyszerű az okosfunkciók elérése, míg a előretelepített Microsoft Office Suite és a hivatalos Google Mobile Services szolgáltás révén a termék egyaránt örömet okoz otthoni, illetve üzleti felhasználás kapcsán is.

Liquid Z6 sorozat

Az Acer által fejlesztett Liquid Z6 sorozatú okostelefonok olyan eszközök, amelyek teljesen felszereltek, intuitívak, biztosítják a produktivitást menet közben is. Mindkét eszköz sportos, minimalista dizájnnal rendelkezik, és elegáns ívelt üvegfelületet kapott. A Liquid Z6 Plus ultraprémium fekete színű fém hátsó résszel domborít, emellett Android 6.0 OS került mindkét telefonra. Egyszerű testreszabhatóság a jellemző, valamint a dupla kamerák magas minőségű képrögzítést tesznek lehetővé (fotók, videók) bárhol és bármikor.

acer-liquid-z6-plus-if-2016-techaddikt

A Liquid Z6 és Z6 Plus amilyen vékony és kompakt, legalább annyira sokoldalú, 5 és 5.5 col képátlós FHD IPS kijelzőkkel érhetők el. A középkategóriás Liquid Z6 8 MP felbontású kamerát kapott, míg a felsőkategóriás Liquid Z6 Plus 13MP kamerával, valamint 5MP előlapi kamerával büszkélkedhet. Minden pillanat megörökíthető, tűéles felbontásban.

A Liquid Z6 erőteljes quad-core processzorral szerelt, míg a Liquid Z6 Plus nagyobb sebességre képes, mint egy octa-core CPU-val szerelt modell. A Liquid Z6 Plus mindezeken felül biometrikus azonosításra is képes integrált ujjlenyomat-olvasójával.