TechAddikt Híradástechnika Acer IFA 2017: Pawbo újdonságokat jelentettek be

IFA 2017: Pawbo újdonságokat jelentettek be

A Pawbo márka – amely egyébként az Acer teljes tulajdonú leányvállalata – bemutatott három új terméket: a Pawbo iPuppyGo-t, ami egy pillekönnyű nyomkövető, mellyel folyamatosan figyelemmel kísérhetjük kedvencünk aktivitás-szintjét és erőnléti állapotát; a Pawbo WagTag-et, amely egy felhőhöz kapcsolt nyakörv kutyáknak.

Ez egy nyomkövető egyben, folyamatosan monitorozza hollétüket, pontos helyzetmeghatározásra képes, valamint vizsgálja a környezetüket; a Pawbo Munch-ot, amely egy okos jutalomfalat-adagoló. Ez az eszköz a Pawbo+ segítségével lehetővé teszi, hogy az állattulajdonosok interakcióba léphessenek kedvencükkel a távolból, amikor nem tartózkodnak épp otthon.

Pawbo iPuppyGo

A Pawbo PuppyGo egy aktivitást figyelő nyomkövető, amely alapvetően a háziállat gyakorlási szintjeit, alvási szokásait, hangulatindexét és egészségi állapotát figyeli. Egy okostelefonra telepíthető appon keresztül megkaphatjuk az általános információkat kiskedvencünkről, de más háziállat-tulajdonoskkal is kommunikálhatunk a közösségen belül. A pehelykönnyű eszköz öt színben érhető el, mindössze 35 mm átmérőjű, tehát diszkréten rögzíthető az állat nyakörvére.
Mi több, az iPuppyGo még egy kincskeresős játékot is rejt magában (az iPuppyGo applikáción keresztül aktiválható).

Pawbo WagTag – kövessük kutyánkat, akármerre is jár

Az eszköz több hybrid pozicionáló technológiát hív segítségül, mint a GPS-t, AGPS-t, Wi-Fi-t, vagy épp a 3G-t. A Pawbo WagTag minden esetben megmutatja a gazdinak, pontosan mere is van a kutya, akár bel-, akár kültéren.

A Pawbo WagTag-et pár napos használat után kell csak tölteni, köszönhetően az innovatív technológiának. A Geo-fencing technológia lehetővé teszi a tulajdonosnak, hogy létrehozhasson biztonsági zónákat, és értesítést kapjon, ha a kutya belépett egy ilyenbe, vagy épp elhagyta a helyet.

A Pawbo WagTag mindezek mellett egyedi ugatás-vizsgálóval is rendelkezik: ez az opció értesítést küld a gazdinak, ha folyamatos ugatás észlelhető, és bekapcsolódik a hangrögzítés: így a tulajdonos hallja, mi zajlik a helyszínen konkrétan.

Pawbo Munch – jutalomfalatok minden mennyiségben

A Pawbo Munch egy okos jutalomfalat-adagoló, amely távirányítóval működik, viszont van lehetőség arra is, hogy okostelefonos applikációval használjuk. A Pawbo Life app kapcsolódik a Pawbo+ interaktív állatkamerához, így máris megtörténik az összeköttetés a távolból. A Pawbo Life kompatibilis a legtöbb jutalomfalattal.
A Pawbo Munch-hoz egy különleges nyerőgép-szerű játék is tartozik, amelyben a kedvenceket megjutalmazzák különféle falatokkal. A játékhoz ismert musical betétek is tartoznak.

Szólj hozzá!