TechAddikt Hardver Acer IFA 2019: Acer Aspire C széria, az ideális all-in-one PC az egész...

IFA 2019: Acer Aspire C széria, az ideális all-in-one PC az egész család számára

Az Acer bejelentette az IFA 2019-en az Aspire all-in-one desktop PC portfólióját. Mindegyik modell a legújabb, 10. generációs Intel Core processzorokkal, valamint Windows 10 operációs rendszerrel vannak felvértezve.

A 7.6 milliméter ultravékony Acer Aspire C aaz all-in-one PC-k kiemelten stílusos és praktikus darabja a gyártó kínálatában. Számos opciót kínál a diákok, s az egész család számára. Az eszköz elérhető 27, 24, 22 colos full HD IPS kijelzővel, mindegyik PC 10. Generációs Intel Core processzorokkal és opcionális NVIDIA MX130 GPU-val van szerelve. Akár 1TB háttértár is elérhető (M.2 NVMe SSD), és akár 2TB 2.5 hüvelykes HDD választható. 32GB DDR4-2666 memóriájával az Aspire C sorozat ideális all-in-one megoldást jelent a felhasználóknak, minden igényt kielégítve.

A biztonság nagyon fontos. Épp ezért a webkamera lezárt állapotba kerül, amikor használaton kívül van, valamint a HDMI out aljzat jó opciót jelent egy másodlagos képernyő számára. Négy USB 3.1 Gen 1 port is rendelkezésre áll, így nem probléma a külső perifériák csatlakoztatása, például gyerekjáték lehet a nyomtatás, a játék, az egerek, külső billentyűzetek használata, és a többi. A fiatalok és idősek szemei egyaránt védettséget élveznek az Acer Vision Care által, továbbá számos technológia, mint az Acer BlueLight Shield, valamint a Flickerless is rendelkezésre áll.