TechAddikt Hardver Acer Iskolakezdés 2015: az Acer bemutatta Windows 10 alapú PC portfólióját

Iskolakezdés 2015: az Acer bemutatta Windows 10 alapú PC portfólióját

Az Acer a közelmúltban mutatta be új, Windows 10 alapú modellkínálatát, amely alapvetően a 2015-ös iskolakezdésnek is kedvez.

acer_windows_10_techaddikt

A portfolio részeként érdemes megemlíteni az E sorozatú notebookokat, melyek forgalmazása hivatalosan július 29-étől aktív, és augusztus első hetétől érhetőek el. Ideálisak ezek tanulók számára, de otthoni használatra és kisebb vállalkozásoknak is tökéletes; masszív teljesítménnyel és szofisztikált külsővel.

Az Acer boldog, hogy termékeinek széles körében Microsoft 10-et alkalmazhatnak, mutatott rá a gyártó. Elmondásuk szerint elsődleges továbbra is a gondtalan felhasználói élmény az összes eszköz révén – beleértve a notebookokat, az asztali gépeket, táblagépeket és okostelefonokat – a legfontosabb cél a vásárlói elégedettség.

Az új E sorozatos notebookok optimalizált hangrendszerrel rendelkeznek, így fokozottan kerül előtérbe a Cortana felhasználói élmény. Az Acer Purified Voice technológiája laboratóriumi körülmények közt került tesztelésre, a beszédfelismerést helyezve elsődleges helyre, kiszűrve minden felesleges háttérzajt. Az Acer TrueHarmony technológia egy különleges kombinációja az innovatív hardver és szoftver tervezésnek, élethű audioval emeli magasabb szintre a szórakoztatást, beleértve a mozifilmek tökéletességét, a zenék lejátszásának minőségét, valamint a játékok még jobb, realisztikusabb játszhatóságát.

Az Acer E sorozat különféle méretekben érhető el, 15.6 coltól 17.3 col képátmérőig, egyedi színekben. Az Intel legújabb processzorai kerülnek a gépekbe, illetve az NVIDIA GeForce 940M sorozatú grafikus kártyái dedikált DDR VRAM-mal (elérhető AMD Radeon R7 és R5 dual rendszerekkel is), akár 16 GB RAM fedélzeti memóriával és 2 TB HDD-vel (akár 1 TB SSHD tárhellyel). A MU-MIMO technológia révéb háromszor gyorsabb a teljesítmény, ha 802.11ac alapú routerhez csatlakozunk. Egyébként az új BlueLightShield segítségével csökkenthető a megjelenítő ultraibolya-sugárzása, így megelőzhető a szem fáradása.

Az első új E sorozatú notebook modellek, melyek Windows 10 operációs rendszert futtatnak, július 29-től érhetőek el hivatalosan forgalomban, augusztus első hetétől pedig mindenhol kaphatóak.

Nézzük a felhozatalt:

Switch 10 E 2-in-1 notebook – Az új Acer Switch 10 E különleges flexibilitása révén győzi meg a felhasználókat, egyszerűen választható négy különféle felhasználási módjával (táblagép, notebook, kijelző, sátor).

R 13 sorozatú notebookok – Kevesebb, mint 1 col vékonyság, pillekönnyű súly, mellé az Acer Ezel Aero hinge technológia; 13.3 col képernyő-átló, 180 fokban forgatható kijelző, hat különféle mód (notebook, kijelző, sátor, tablet, ezel, álló).

R 11 sorozatú notebookok – 11.6 col képátlóval igazán kompaktnak mondható a széria. Egyszerűen illeszkedik bármely életstílushoz, akár hátizsákban is hordható, ideális mérete alkalmassá teszi úti használatra, vagy hatalmas tömegekben is jó szolgálatot tud tenni. Négy módozatban használható (notebook, kijelző, sátor, tablet).

Aspire All-in-One asztali sorozat – Az Acer Aspire Z3, ZC és Z1 AIO gépek 18.5-től 24 col képátlós felhozattal bírnak, HD vagy FHD felbontásokkal, érintésérzékeny vagy hagyományos panelekkel. Az Aspire Z3 sztereó hangszóróit Acer True Harmony és Dolby Digital Plus Home Theater rendszerekkel fejelték meg, ezáltal erőteljes audioélmény várható. A -5-25 fokban dönthető kijelző által mindenkor komfortos betekintést kapunk.

Jelenleg a feljebb felsorolt termékek Windows 7 vagy Windows 8.1 operációs rendszerekkel kerülnek kiszállításra, azonban mindegyik eszköz jogosult az ingyenes Windows 10 frissítésre.