TechAddikt Hardver Acer Kibővült az Acer Predator Gaming portfólió is: asztali PC-ket, monitorokat és egyéb...

Kibővült az Acer Predator Gaming portfólió is: asztali PC-ket, monitorokat és egyéb kiegészítőket jelentettek be

Az Acer kibővítette díjnyertes gaming-szériáját több csúcsteljesítményű játékos PC-vel, monitorokkal és kiegészítőkkel. Számos opció érhető el tehát a gamerek széles táborát célozva, az olyan professzionális játékosoktól, akik a csúcsteljesítményt és minőséget keresik, egészen a casual alkalmi játékosokig, akik viszont egy olcsóbb, ugyanakkor masszív gaming asztali PC után kutatnak.

“Legfrissebb újdonságaink több, a ma elérhető leginnovatívabb és erőteljesebb technológiákkal lettek felszerelve” – mondta Jerry Kao, az Acer társelnöke. Így folytatta: “Mint a gaming hardverek iparág-vezetője, fontosnak érezzük, hogy segítsünk a gamereknek olyan eszközt választani, amelyekkel kitűnően felvehetik a harcot kihívóik ellen, mindezt egy robosztus, gazdagon felszerelt eszközválasztékból. Teljesítmény és kényelem egyaránt az ismérvük ezeknek a termékeknek.”

Predator X25 monitor – lenyűgözően gyors 360Hz gaming

Ez az erőteljes, 24.5 col képátlós 1920×1080 IPS gaming monitor szupergyors 360 Hz képfrissítést nyújt, a lehető legsimább képmegjelenítést lehetővé téve. Ez a frissítési ráta azt jelenti, hogy 2.8 ezred-másodpercenként jelenik meg 1 képkocka, így például a shooter játékoknál – ahol kiemelten fontos a precizitás – eddig sosem látott játékélmény tapasztalható. A Predator X25 a legújabb NVIDIA G-SYNC technológiával optimális játékélményt ad, számos további opcióval: 400 nit feletti fényerő, lehengerlő kontraszt, moziszerű színek. Mindezt 99 százalékos sRGB lefedettséggel: a játékok a lehető legrealisztikusabb megjelenítést kapják.

A Predator X25 képes arra, hogy a fényerőt és a színhőmérsékletet automatikusan állítsa a környezeti fényhatásokhoz. A LightSense technológia révén a Predator X25 felméri a környező fény erősségét a látómező tartományában, majd maximalizálja a megtekintés komfortját. Az AdaptiveLight automatikusan állítja be a monitor háttérfényét, hangulatvilágításként, míg a ProxiSense emlékezteti a játékost, hogy ideje egy kevés szünetet tartani. A monitor kimondottan ergonomikus, hiszen minden irányban állítható, forgatható.

Predator XB3 sorozatú monitorok – sima játékélmény, briliáns vizualitás

Az Acer négy Predator XB3 sorozatú monitort mutatott be: a 31.5 col képátlós Predator XB323QK NV-t, a 27 colos Predator XB273U GS-t, a Predator XB273U GX-et, valamint a 24.5 colos Predator XB253Q GZ-t. Az NVIDIA G-SYNC kompatibilis technológia, akár 240 Hz képfrissítés, és akár 4K UHD felbontás mind jelen vannak ezeknél az új IPS monitoroknál; 178 fokos betekintési szögekkel, eszméletlen játékélménnyel. A DisplayHDR támogatás lenyűgöző fényerőt biztosít magas színhűséggel, míg az akár 0.5 ms GTG válaszidő overdrive módban redukálják az elmosódást gyors, mozgó objektum megjelenítése esetén. Az új termékek megkapták az Acer Adaptive Light technológiát, segítve ezzel a gamereket abban, hogy a hosszabb játékfolyamatok is kényelmesen teljenek, míg a talp/állvány több irányú mozgatást támogat. Az RGB LightSense lehetővé teszi, hogy több fényeffekt közül is válogathasson a felhasználó, finomhangolhassa azokat beleértve a színt, sebességet, időtartamot és fényerőt, szinkronba hozva a játékmenettel, zenével, vagy épp videóval.

Predator Orion 9000 – extrém teljesítmény profiknak és hardcore játékosoknak

A frissített Predator Orion 9000 (P09-920) extrém teljesítményt, fejlett hűtést és egyszerű fejleszthetőséget kínál. Egy igazi gaming szörny: ez a széria erőteljes Intel Core i9 Extreme Edition processzorral lett felvértezve, dupla NVIDIA RTX 2080 Ti grafikuskártyával SLI-ben, akár 3 darab 3.5 HDD-vel és 2 darab 2.5 SSD-vel, USB 3.2 Gen2 Type-C-vel. Összesen 3 darab 4.7 colos Predator FrostBlade ventilátor biztosít 15 százalékkal hatékonyabb levegőáramlást hűtésnél, valamint 50 százalékkal jobb a statikus nyomás összehasonlítva a korábbi generációkkal. A CPU folyadékhűtés keringetése a lehető legalacsonyabban tartja a hőmérsékletet még nagyobb, masszív ingame harcok idején is, az integrált Killer E3100G és az Intel WiFi 6 támogatás gyors és stabil vezeték nélküli kapcsolatot garantál. A túlhajtás egyetlen gombnyomással aktiválható. Az EMI tanúsítvánnyal rendelkező teljes üvegpanel jól kiemeli a színpompás ARGB megvilágítást a ventilátorokon, ráadásul szerszám sem kell ahhoz, ha fejleszteni, bővíteni szeretnénk. A gépház egyebek mellett tartalmaz egy headset tartót is.

Predator Orion 3000 – erő, teljesítmény közepes nagyságú gépházban

A legújabb Predator Orion 3000 modellek olyan gamereknek lettek kialakítva, akik közepes méretű toronyházat keresnek kedvenc játékcímeik kiélvezéséhez és streamjeik közvetítéseihez, úgy, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni teljesítmény terén. Köszönhetően a 10. generációs Intel Core i7 processzornak, valamint a GeForce RTX 2070 SUPER GPU-nak, a termék a gamerek széles körét képes lefedni. Akár 64 GB 2666 MHz DDR4 memóriával, akár 1 TB PCIe NVMe SSD-vel és kettő 3.5-ös SATA3 HDD-vel – ez a PC remekül alkalmas videók vágására és tárolására is. A két speciálisan fejlesztett Predator FrostBlade ventilátor remekül kezeli a levegő be- és kiáramoltatását, a hőmérsékletet pedig sikerül ezáltal 34.7 százalékkal hatékonyabban szinten tartani, mint az előző generációknál. A ventilátorok megvilágítását függőlegesen elhelyezett fénycsíkokon át lehet irányítani speciális effektekkel, akár 16.7 milliónyi színárnyalattal a PredatorSense szoftveren keresztül. Opcionálisan EMI-szabványú üvegborítás is rendelhető, így még jobban testre szabható a termék külleme, és a megvilágítás is jobban előtérbe helyezhető. A Killer E2600 magas sebességű gigabites hálózat-teljesítményt garantál, és a WiFi 6 minden játékos igényt kielégít hálózat sebesség és stabilitás tekintetében.

Nitro 50 – praktikus asztali PC alkalmi játékosok és kezdők számára 

A Nitro 50 sorozatú asztali PC-k erős teljesítményt és zökkenőmentes játékélményt kínálnak, kifinomult grafikával. Akár 10. Generációs Intel Core i7 processzorokkal, és akár GeForce RTX 2060 SUPER GPU-val, akár 64 GB DDR4-2666 RAM-mal – mindez elegendő, hogy a lehető legjobb teljesítmény szülessen használatkor. Erőteljes kontúrok és LED-ek segítik elő az epikus játékélményt, míg a 18 liter befogadóképességű ház pontosan befér az asztal alá. Az erőteljes  Predator ForstBlade hűtés képes a rendszerhőmérsékletet alacsonyan tartani, a gamerek testre szabottan tudják a ventilátorok sebességét állítani és vezérelni valós időben. Nagy kapacitású háttértár is rendelkezésre áll, ami jelen esetben 1 darab 1 TB NVMe PCIe SSD-t és 2 darab 3 TB HDD-t takar.

Predator Cestus 350 Mouse – precízió, sebesség, stílus 

A legújabb Predator egér biztosítja a gamereknek a hatékony és gyors irányítást, idegesítő kábelek nélkül. Minden játék más és más játékstílust kíván, így mindegyiknek megvan a maga optimális beállítása. A Predator Cestus 350 segítségével a játékosok 5 profilt hozhatnak létre, egyéni DPI (akár 16000-ig) beállításokkal. A hiper-hatékony Pixart 3335 optikai szenzor, valamint a 8 külön programozható gomb nagy mértékben lehetővé teszik az egér finomhangolását.

Predator Gaming Fotel x OSIM – maximális gaming komfort

Professzionális gamerek számára és eSport fanatikusoknak lett tervezve az új Predator Gaming Chair x OSIM. A szék relaxáló masszázst is nyújt, különböző testre szabható funkciókkal, így optimalizálva a fizikai komfortérzetet játék közben és után. Magas szinten állítható és finomhangolható eszköz ez, akár 145 fokban állítható jobb oldali kartámasszal, 2D masszázzsal, 4 görgővel, ergonómikusan igazodva a kar és a könyök vonalához. Három automatikus és kettő testre szabható program áll rendelkezésre, variálva a sebességet és intenzitást. A görgők 6 módon változtathatók és állíthatók, így egész biztos, hogy bárki könnyedén megtalálja számára az ideális pozíciót, beállítást a vállmasszázshoz; a három vízszintes profil pedig szintén nagyban hozzájárul a masszív játékélményhez. Mindemellett arra is nyílik lehetőség, hogy a masszázs egyetlen pontra irányuljon.

Fekete szénszálas, mintázott PVC bőrrel, metál árnyalatú, sötét tónusú szürke megközelítésű tálalásban érkezik a Predator Gaming Chair x OSIM. A termék sportosságot, ugyanakkor professzionalitást is tükröz, látványra és érzetre egyaránt. Kettő beépített Bluetooth hangszóró segíti a játékélményt, ezek a fejrészhez lettek beépítve, így nem szükséges külön headset használata.