TechAddikt Hardver Acer Mehet a licit az AcerShop Thronos gaming székére

Mehet a licit az AcerShop Thronos gaming székére

Hamarosan megérkezik a legújabb trónkövetelő gamer szék Magyarországra, a Predator Thronos AIR.

Ennek apropóján az AcerShop elárverezi a Nyugati téri üzletben kiállított Thronos 2018-as modelljét.

A “Trón” valójában egy minden igényt kielégítő gamer szék, mely egy speciális kabinban kapott helyet. A fantasztikusan kényelmes szék a bal karfába épített vezérlőpanel segítségével 140 fokos szögig dönthető, a kabin nyitható-zárható. A tökéletes panorámáról három darab 27″ Predator Z271Ub ívelt monitor gondoskodik. WQHD felbontással rendelkeznek és akár 165Hz képfrissítéssel is tudnak üzemelni alacsony, 1ms válaszidő mellett Nvidia G-Sync funkcióval. A monitorok magassága állítható, valamint a lábtartók is mozgathatók.  

A 3.900.000 Ft értékű, elképesztő játékélményt nyújtó, brutális fenevad egy kivételesen izgalmas licit verseny során találja meg új gazdáját. Kikiáltási ára csupán 70.000 Ft!

A csomag tartalmazza a teljes kabint, gamer széket és a három darab 27″ Predator Z271Ub ívelt monitort. Ez a monstrum egy bemutató darab, amely az AcerShop Nyugati üzletében van kiállítva jelenleg. Nyitvatartási időben bármikor kipróbálható vagy online megnézhető a https://www.acershop.hu/acer-predator-thronos/ oldalon.

A trón kiszállítását és összeszerelését az AcerShop szakemberi vállalják Magyarország területén. Az árverésben részt vehet minden 18. életévét betöltött, magyar állampolgár, aki magyarországi lakcímmel rendelkezik.

A licit 2020. február 25-én kezdődik és március 16-án 20:00 kerül lezárásra.

A www.acershop.hu/thronos-licit/ minden további információ elérhető.