TechAddikt Hardver Acer next@acer 2021: három új HDR Predator gaming monitort mutatott be az Acer

next@acer 2021: három új HDR Predator gaming monitort mutatott be az Acer

Az Acer három új VESA DisplayHDR™ tanúsítvánnyal rendelkező termékkel bővítette a Predator gaming monitorok sorozatát. Az újdonságok: Predator CG437K S, Predator X38 S és a Predator X28. Az új monitorok különböző szegmenst céloznak meg, olyasmit kínálva, amely a legkülönfélébb játékosokat lázba hozhatja – legyen szó hétvégi „casual” harcosról vagy tapasztalt profiról.

Predator CG437K S 

A Predator CG437K S egy hatalmas, 42,5 hüvelykes NVIDIA® G-SYNC™ kompatibilis gaming monitor UHD (3840×2160) kijelzővel, amely a játékosok számára a lehető legrugalmasabb élményt nyújtja, két HDMI 2.1-porttal, a legújabb játékcímek támogatása érdekében (konzolok is), ráadásul 4K 144 Hz opcióval VRR-rel, egyetlen kábel segítségével. Az USB hub USB-B portot, egy pár USB 2.0 és USB 3.0 portot kínál a perifériák támogatásához, valamint egy remek USB Type-C port (PD30W) is rendelkezésre áll. Ezenkívül a beépített KVM kapcsoló leegyszerűsíti azok hétköznapjait, akik több PC-t használnak egyidejűleg. 

A monitor VESA DisplayHDR™ 1000 tanúsítványa biztosítja, hogy a játékok kiválóan domborítsanak a rajongók számára, illetve fontos az is, hogy a rögzített anyagok valósághűnek tűnjenek a tartalomkészítők számára. A kiemelkedő fényerő-érték, az 1000 nit csúcsfényesség és a nagy kontrasztarány elősegíti az összes részlet életre keltését, míg a monitor Delta E <1 besorolása és a DCI-P3 színskála 90% -os lefedettsége rendkívül pontos színábrázolást nyújt. A maximális teljesítés érdekében az NVIDIA G-SYNC kompatibilitás a monitort és a GPU összes lehetőségét kiaknázza, lehetővé téve a gördülékeny játékmenetet, akadozás és szakadás nélkül.

A monitor RGB színcsíkkal rendelkezik, amelyet kedvünkre szinkronizálhatunk az adott tevékenységhez. Emellett számos átgondolt technológiát is tartalmaz, amely lehetővé teszi a monitor számára, hogy alkalmazkodjon az egyes felhasználók környezetéhez: az Acer ColorSense a képernyő hőmérsékletét a környezet hangulatához igazítja, az Acer LightSense érzékeli a környezeti megvilágítást és ennek megfelelően állítja be a monitor fényerejét, és az Acer ProxiSense automatikusan felébreszti a monitort, ha a felhasználók a közelben vannak, vagy elhalványítja, amikor nincsenek.

Predator X38 S

A Predator X38 S egy 2300R ívelt UWQHD + (3840×1600) monitor, amely DCI-P3 98% széles színskálával, Delta E <2 besorolással és VESA DisplayHDR ™ 600 tanúsítással büszkélkedhet. A fényerőt igénylő jelenetek megcsillannak, míg a sötétek megőrzik a fekete gazdag árnyalatait, amelyek miatt az apró részletek – és a rejtett ellenségek – még árnyékba burkolózva is előkerülnek. A 175 Hz-es (túlhajtott) frissítési frekvencia és a 0,3 ms G-tól G-ig terjedő válaszidő lehetővé teszi a játékosok számára, hogy közvetlenül a cselekménybe ugorjanak, anélkül, hogy aggódnának a szellemképek miatt, míg a kijelző 37,5 hüvelykes Agile-Splendor IPS kijelzője biztosítja, hogy minden remekül nézzen ki, még nagy látószögben is.

A Predator Game Mode a játékosoknak nyolc előre beállított (testreszabható) megjelenítési módot kínál a tartalom különböző műfajainak megfelelően, míg az Acer LightSense és az Acer ColorSense a környezet alapján automatikusan beállítja a képernyő fényerejét és színhőmérsékletét. Az NVIDIA G-SYNC Esports Mode egy versenyképes játékra tervezett kijelző, amely a lehető legkisebb késést biztosítja a változó háttérvilágítás kikapcsolásával, és megkönnyíti a sötét területeken lévő objektumok megkülönböztetését a fekete szint növelésével és a gamma szint finomhangolásával.

A Predator X38 S magában foglalja az NVIDIA Reflex Latency Analyzer-t is, amely egy forradalmi rendszer késleltetési mérőeszköz: érzékeli az egérből érkező kattintásokat, majd méri a képpontok megváltoztatásához szükséges időt a képernyőn, miközben az NVIDIA G-SYNC ULTIMATE zökkenőmentes, gyors ütemű játékmenetet tesz lehetővé a képernyő szakadozás kiküszöbölésével, a kijelző lagjának minimalizálásával és a bemeneti késés csökkentésével.

Predator X28

A Predator X28 egy 28 hüvelykes UHD (3840×2160) monitor, amelyet vékony profil és keskeny kávák határoznak meg, melyek üdítően tiszta megjelenést kölcsönöznek neki. VESA DisplayHDR400™ tanúsítvánnyal rendelkező Agile-Splendor IPS kijelzője 155 Hz-es (túlhúzott) frissítési frekvenciát kínál, 1 ms G to G válaszidővel – mindez rendkívül sima tálalást nyújt az NVIDIA G-SYNC és a G-SYNC Esports módnak köszönhetően. A monitor NVIDIA Reflex késleltetési elemzővel is rendelkezik.

Az Acer LightSense, a ColorSense és a ProxiSense biztosítja, hogy a monitor mindig a lehető legjobb képminőséget nyújtsa, bármilyen megvilágításban. A kényelmesebb megtekintési élmény érdekében a BlueLightShield Pro is működésbe lép annak érdekében, hogy szelektíven kiszűrje a kékfény kibocsátást, miközben a Delta E <1 színpontosságot megtartja.

A Predator X28 egy TÜV Rheinland Eyesafe® tanúsítvánnyal rendelkező játékmonitor.

Előző cikk[TESZT] Philips Fidelio L3 – technológiai csúcstervezés
Következő cikknext@acer 2021: Acer ConceptD SpatialLabs applikáció, sztereoszkópikus 3D technológiával