TechAddikt Notebook Asus Pengevékony tablet és szupergyors notebook egyben: itt az ASUS Transformer Book T300...

Pengevékony tablet és szupergyors notebook egyben: itt az ASUS Transformer Book T300 Chi

Laptop vagy tablet? Billentyűzet vagy érintőkijelző? A furfangos és praktikus 2 az 1-ben gépeknek köszönhetően egyik funkcióról sem kell lemondanunk, egyetlen mozdulattal válthatunk, ha teljes billentyűzetre van szükségünk munkához, vagy egy hosszabb email megírásához.

asus_transformer_book_t300_chi_techaddikt

Ha viszont inkább leheverednénk csak a táblával a kezünkben, hogy átfussuk a legfrissebb híreket, vagy kikapcsolódjunk kedvenc játékos fejtörő appunkkal – szintén itt a jó megoldás.

A szemrevaló, sötétkék ASUS Transformer Book T300 Chi kialakításában és küllemében is egy igazán kiforrott átalakítható eszköz. Pengevékony, teljes egészében alumíniumból kimart, magas fényű háza, csiszolt élei olyan utánozhatatlan eleganciát és szépséget sugároznak, amelyre csak a valódi fémek képesek.

Tábla része megbízhatóan, könnyedén, kattanás, illesztgetés nélkül dokkolható a mágneses zsanérral ellátott Bluetooth billentyűzetbe. 12,5 hüvelykes mérete egy kényelmes, kompakt laptoppá és egy méretes, ám igazán könnyű, és nagy felületet megjelenítő tabletté teszi a T300 Chi-t.

asus_transformer_book_t300_chi_2_techaddikt

A Full HD felbontású IPS-kijelző széles szögből látható, nagy fényerejű, élénk, tiszta képet és éles szövegeket jelenít meg. Az SSD-vel és rendkívül hatékony energiafelhasználású legújabb Intel processzorral felszerelt eszköz szupergyors, válaszkész, a mindennapi tevékenységhez bőven elég teljesítményt kínál és akár nyolc órás akkumulátoros üzemidőre képes.