TechAddikt Notebook Asus Számít a vékonyság és a kompaktság? Itt az ASUS Transformer Book Flip...

Számít a vékonyság és a kompaktság? Itt az ASUS Transformer Book Flip TP200

A 11.6 hüvelyk képátlós ASUS Transformer Book Flip TP200 az eddigi legvékonyabb, legkönnyebb és legkompaktabb 360 fokban kifordítható kijelzővel szerelt átalakítható készülék.

asus-transformer-book-flip-tp200sa-techaddikt

Mindössze 18.4 mm-es vastagságával és 1.2 kilogrammos súlyával az ASUS Flip TP200 egy rendkívül könnyen hordozható, többfunkciós eszköz. Munkához a noteszgép mód a legjobb, sátor pozícióba állítva egyszerű és látványos a tartalmak megosztása, a kifordított billentyűzetet támasztékként használva kényelmesen lehet filmet nézni rajta, teljesen áthajtva, táblagép módban pedig kényelmesen ölbe vagy kézbe vehető a készülék.

A 11.6 colos IPS-kijelző széles szögből nézhető, így a képek akkor sem lesznek elmosódottak vagy kontraszttalanok, ha nem pont szemben ül valaki a képernyővel. A készülék elegáns fémes bevonata nem csak jól néz ki, de kellemes tapintású, és a karcálló textúra igazán praktikus is.

Az erősre tervezett acélötvözetű zsanér bármilyen szögben megállítja a kijlezőt, a FlipLock funkció pedig gondoskodik a billentyűzet és a touchpad automatikus lekapcsolásáról, ha a képernyő több mint 180 fokban hátra van hajtva, illetve a visszakapcsolásról, ha a gép újra noteszgép módba kerül. Mindezeken felül 8 órányi akkumulátoros üzemidejével tökéletes választás az egész napos helyfüggetlen munkához vagy játékhoz.

Előző cikkStúdió a zsebben: itt a Samsung Soundcamp applikáció
Következő cikkSegít az LG: 4 tévhit, mely a 4K televíziókkal kapcsolatban merülhet fel