TechAddikt Notebook Asus Itt az új ASUS Transformer Book T100 Chi

Itt az új ASUS Transformer Book T100 Chi

Laptop vagy táblagép? Billentyűzet vagy érintőkijelző? A furfangos és praktikus 2 az 1-ben gépeknek köszönhetően egyik funkcióról sem kell lemondanunk, egyetlen mozdulattal válthatunk, ha teljes billentyűzetre van szükségünk például egy hosszabb email megírásához.

asus_transformer_book_t100_chi_techaddikt

Azonban ha inkább leheverednénk csak a táblával a kezünkben, hogy átfussuk a legfrissebb híreket, vagy kikapcsolódjunk a kedvenc játékos fejtörő appjainkkal.

A szemrevaló, sötétkék ASUS Transformer Book T100 Chi kialakításában és küllemében is egy igazán kiforrott átalakítható eszköz. Pengevékony, teljes egészében alumíniumból kimart, magas fényű háza, csiszolt élei olyan utánozhatatlan eleganciát és szépséget sugároznak, amelyre csak a valódi fémek képesek. Tábla része megbízhatóan, könnyedén, kattanás, illesztgetés nélkül dokkolható a mágneses zsanérral ellátott Bluetooth billentyűzetbe.

10.1 colos mérete egy kis méretű, kompakt laptoppá és egy igazán könnyű, nagy felületet megjelenítő tabletté teszi a T100 Chit. A Full HD felbontású IPS-kijelző széles szögből látható, nagy fényerejű, élénk, tiszta képet és éles szövegeket jelenít meg. A rendkívül hatékony energiafelhasználású legújabb Intel processzorral felszerelt eszköz szupergyors, a mindennapi tevékenységekhez elegendő teljesítményt kínál és akár tíz órás akkumulátoros üzemidőre képes.