TechAddikt Notebook Asus Kimagasló teljesítménnyel érkezik az ASUS G751 gamer notebook

Kimagasló teljesítménnyel érkezik az ASUS G751 gamer notebook

Netán folyamatosan új kihívások után kutatunk, s visszaszámoljuk a napokat a legújabb játékok megjelenéséig? Ahogy eljön a hétvége, máris kibújik belőlünk az igazi hardcore gamer és péntek estétől vasárnap éjjelig ki sem lehet robbantani bennünket a gép elől?

asus_g751_techaddikt_1

Ha magunkra ismertünk volna, akkor biztosan megmozgatja majd a fantáziát az F-22 Raptor vadászgépek ihlette ASUS G751, mely egy kifejzetten játékhoz optimalizált, verhetetlen noteszgép.

Az Intel Core i7 processzor biztosítja a játékhoz bőségesen elegendő teljesítményt, az NVIDIA GeForce GTX grafika pedig a legmagasabb igényeket is kielégíti a fantasztikus látvánnyal kapcsolatban.

Az ASUS TurboMaster technológia egyszerű és stabil, valós idejű GPU-túlhajtást tesz lehetővé. A megjelenítésről Full HD felbontású IPS-kijelző gondoskodik, precíz színhelyességgel és 178 fokos betekintési szöggel, hogy a kedvenc játékok legjobb pillanatait az oldalt ülő családtagok és barátok is élvezhessék.

A matt, tükröződésmentesítő bevonat kiiktatja a bosszantó csillogásokat, így szemed kifáradása nélkül koncentrálhatsz a képernyőn zajló eseményekre. A G751 tartós alumínium borítást kapott, megvilágított ROG emblémával.

asus_g751_techaddikt_2

A két független, hátul szellőző ventilátoros hűtési rendszer mindent hűvösen tart a csata hevében is, és még túlhajtás esetén is gondoskodik a rendszer stabil és halk működéséről. 4

A hosszú játékmenetekhez ergonómikusan kialakított, háttérvilágított billentyűzet, a különálló nyilak, az eltérő színnel kiemelt WASD, a dedikált gombok és a könnyű navigációt lehetővé tevő nagy, több ujjal kezelhető touchpad biztosítanak róla, hogy ezt a harci gépet bármikor, bárhol bevetheted.