TechAddikt Szoftver World of Warcraft WoW: WoD 6.1.2 – hamarosan az EU realmeken is élesedik a WoW...

WoW: WoD 6.1.2 – hamarosan az EU realmeken is élesedik a WoW Token opció

A héten megérkezett az apró, ám masszív pluszt adó 6.1.2 verziószámú folt a World of Warcraft klienshez.

token_exchange_gold_money_world_of_warcraft_techaddikt

Leginkább a WoW Token opció került előtérbe ismét, ám mindenki észrevehette, hogy jelenleg – többek közt az EU realmeken – az AH-ból elérhető menüpont egyelőre inaktív.

Mindezt azzal indokolta a Blizzard, hogy jelenleg még folyamatosan finomítják az árazás beirányozását bizonyos régiókban, így az európai területeken is. Annyi azonban bizonyos, hogy az USA-ban átköltözött a WoW Token megvásárlási lehetősége az aktuális PTR-ről, így ott már bevásárolható a goldra váltható játékidő-token, vagy épp a goldért vásárolható játékidő.

Viszont azt biztosan tudjuk, hogy jelenleg Amerikában a WoW Token induló ára kereken 20 dollár, ami azt jelentheti, hogy a párhuzamos, európai, koreai, tajvani, kínai régiókban is hasonló árfekvéssel kell majd számolni. Tehát 1 hónap játékidő úgy 4000 forint körüli összegből hozható ki; ez nagyjából annyi, mint a hagyományos WoW GC-k 1 havi lebontott átlagára.

Arról viszont nem szól a fáma, hogy fordítva hogyan fog működni a dolog, tehát mekkora gold-összeget kell majd mozgósítani, ha játékidőt szeretnénk ingame pénzből beszerezni.

Egyelőre óvatos találgatások láttak csak napvilágot – elég széles skálán mozog az összeg beirányozása: 25 és 40 ezer gold közé tehető egyesek szerint hozzávetőlegesen a kifarmolandó és mozgósítandó összeg, havonta.