TechAddikt Hardver Acer Acer BE0 kijelzők, briliáns vizuális élménnyel, ZeroFrame dizájnnal

Acer BE0 kijelzők, briliáns vizuális élménnyel, ZeroFrame dizájnnal

Az Acer bejelentette az Acer BE240Y, BE270U és BE270UA monitorok érkezését, lenyűgöző, éles FHD, továbbá briliáns WQHD felbontásokkal. A ZeroFrame (kávamentes) dizájn 24 és 27 col képátlós paneleket rejt.

acer-be270ua-monitor-techaddikt

Ezek a prémiumkategóriás, sok tulajdonsággal felvértezett kijelzők ideálisak grafikai munkát végzők számára, mint például művészeti iparágban dolgozó vezetők, fotográfusok, videósok, vagy épp webdizájnerek. Legyen szó akár amatőrökről, vagy profikról, mindenki megtalálja számításait, mindazon felhasználók, akik élvezettel fotóznak, vagy editálják videóikat. Köszönhetően az IPS panelnek, 178 fokos betekintési szöget kapunk, így tökéletes alkalom nyílik az eszköz használata közben többeket bevonni a folyamatba, egyszerűen megosztani másokkal fotóinkat, videóinkat.

„A legújabb kijelzőink lenyűgöző képi világot varázsolnak a felhasználók elé, miközben a számos funkció, az ergonomikus dizájn is magáért beszél, nem ismer kompromisszumot” – fogalmazott az Acer közleményében. “Elsődleges célunk az volt, hogy a képvisszaadás élményét optimalizáljuk, valamint a multitasking és multistreaming is fontos volt a tervezésnél. Csakúgy, mint az energiahatékony kivitel” – tette hozzá a gyártó.

Kép a képben, multistreaming, növelt produktivitás

A kép a képben opció lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy párhuzamosan nézzenek filmet vagy videót, miközben dolgoznak az eszközzel. A multistream-nek köszönhetően akár három monitor is összeköthető, növelve a hatékonyságot, akár DisplayPort-on keresztül. A ZeroFrame kialakításnak hála, gyönyörű a képvisszaadás egy összekapcsolt, egymás mellé illesztett monitor-hálóban is.

Az Acer BE0 sorozat a legmagasabb sztenderdeket követi színhűség tekintetében is, 100 százalékos SRGB lefedettséggel, 6 tengelyes színkeveréssel. A BE270U és BE270UA 16:9 képaránnyal rendelkezik, 350 cd/m2 fényerővel, 16.7 millió színárnyalattal (a B240Y modell 250 cd/m2). Masszív, 100,000,000:1 maximum kontrasztarányával, valamint 6 ms válaszidejével borítékolható a lenyűgöző képminőség. Ahhoz, hogy a szemek fáradása csökkenjen, az Acer EyeProtect technológia áll rendelkezésre, kifejezetten előnyös hátteret kínálva azoknak, akik sok időt töltenek a monitor előtt (programozók, írók, grafikusok).

Ergnonómikus, multifunkciós EgroStand talpat kapott a széria, -5-35 fokos dönthetőséggel, széles tartományú elforgathatósággal, magasságállítással. Akár falra is szerelhetőek ezek a monitorok (VESA), helyet spórolva az asztalon.

Gyors kapcsolódás HDMI-n (MHL), USB Type-C portokon egyebek mellett

Ezek a praktikus monitorok széles tartományban használhatók kapcsolódás szempontjából. Ehhez a HDMI, DisplayPort v1.2, a Mini DisplayPort, DisplayPort out+SPK, valamint az USB3 hubok szolgáltatják a hátteret. A BE240Y/BE270U 3.0-ás szabványú USB portot kaptak, viszont fel lettek szerelve (BE270UA) USB 3.1 Type-C aljzattal is a teljesség kedvéért. Pluszban két darab 2 Wattos hangszóró szolgáltatja a megfelelő minőségű hangzást.

Mindezeken felül az eszközök ENERGY STAR és TCO 7.0 certifikátot is kaptak, valamint készek az EPEAT Gold regisztrációra is. Higanymentes LED háttérvilágítás került a termékekbe, így energiahatékonyak és környezetkímélők is egyben.