TechAddikt Notebook Acer Őszi Acer újdonságok a Ramiris partnernapján

Őszi Acer újdonságok a Ramiris partnernapján

Korábban beszámoltunk az Acer CHS-ben lefolytatott partnereseményéről. Most a Ramiris következik a sorban – a kiállított termékek nagyjából megegyeztek a pár héttel ezelőtti rendezvény felhozatalával, de azért egyfajta gondolatfrissítés jelleggel jöjjön a lényeg.

acer-ramiris-partnernap-2016-osz-techaddikt-7

Ismét rengeteg újdonságot prezentált az Acer, fókuszba helyezve az őszi termékpaletta kiemelt, aktuális darabjait.

Például az Acer TravelMate X3 üzleti széria alapvetően a KKV szegmenst szólítja meg, olyan felhasználókat célozva, akiknek fontos a stílusos munkavégzés. A TravelMate X349 például pont ilyen (ez a belépő szint itt), 14 colos képátlóval, alumínium borítással, 1.5 kilogrammos súllyal. A kijelző IPS alapokat kapott, FHD felbontásra képes, és a hardver akár 8GB DDR4 RAM-mal is működhet.

Vagy nézzük az Acer Aspire S 13 modellt! Itt szintén kiemelt hangsúly kerül a dizájnra, de a belbecs sem elhanyagolandó: Windows 10 alapokon, 10 pontos érintőképernyővel szerelten érkezett a termék, hatodik generációs Intel Core CPU-k és akár 8GB LPDDR3 rendszermemóriával szerelten.

acer-ramiris-partnernap-2016-osz-techaddikt-6

Külön kiemelendő az 54 Wh-s 3 cellás lítium-ion akkumulátor, mely akár 13 órás rendelkezésre állási időt is lehetővé tesz. Az eszközön a legújabb USB Type-C port is fellelhető, a többi USB pedig 3.1-es.

acer-ramiris-partnernap-2016-osz-techaddikt-5

Kiemelt figyelmet kapott a standon kiállított Acer Switch Alpha 12 is, amely egy világelső vízhűtéses kettő az egyben notebookot takar.

Alapvetően a termék olyan munka- vagy felhasználási körzetbe ajánlott, ahol követelmény a csendes működés – irodák, osztálytermek, könyvtárak előnyben. Hatodik generációs Intel Core processzorral, ventilátormentes kialakítással működik tehát a rendszer, az IPS alapú 10 pontos érintőkijelző pedig tovább könnyíti a munkavégzést. Maximális felbontásra 2160×1440-et tud a Switch Alpha 12, a tiszta képmegjelenítésről egy Intel HD Graphics 520 GPU gondoskodik.

acer-ramiris-partnernap-2016-osz-techaddikt-4

Természetesen a gaming vonal sem hiányozhatott a felhozatból: a fókusz most az Acer Predator Z1 monitorsorozat 31.5, 30, illetve 27 colos képátlóval domborít, NVIDIA G-SYNC technológiával, 21:9 képaránnyal, hajított panellel is. Újdonság a 30 col képátlós 1800R, ultraszéles FHD felbontásban 2560×1080 képpontot kapunk, 4ms GTG response idővel.

acer-ramiris-partnernap-2016-osz-techaddikt-3

Túlhúzással akár 200MHz-s képfrissítési frekvencia is beállítható, a betekintési szög pedig 178 fok – így tökély lehet a széria bármelyik tagja például társas, kollektív játékélményhez.

acer-ramiris-partnernap-2016-osz-techaddikt-1

Bővebben az Acer újdonságairól ide kattintva lehet olvasni.

Még több fotó: Techaddikt.hu Facebook oldal

Fotóink elkészítéséhez Canon termékeket használtunk.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág

Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte