TechAddikt Hardver Acer Acer-bejelentés: a Predator Orion asztali PC-portfólióba NVIDIA GeForce RTX 30 sorozatú GPU-k...

Acer-bejelentés: a Predator Orion asztali PC-portfólióba NVIDIA GeForce RTX 30 sorozatú GPU-k kerülnek

Az Acer bejelentést tett, miszerint a legújabb NVIDIA GeForce RTX 30 sorozatú GPU-k teljeskörű támogatását a Predator Orion gaming asztali PC-portfóliónál. Mindemellett bejelentésre került a Predator X25 is, amely egy 360 Hz képfrissítéssel rendelkező gaming monitor, mely NVIDIA G-SYNC kompatibilis, valamint felruházták az NVIDIA új Reflex Latency Analyzer opciójával is.

Predator Orion 9000

Az új NVIDIA GeForce RTX 30 sorozatú GPU-k (2. generációs RTX) új RT magokkal, Tensor magokkal, valamint stream-támogató multiprocesszorokkal lettek felvértezve, melyek segítségével lenyűgöző vizualitás, sosem látott szélsebes frame rate-ek, valamint AI-gyorsítás teszi a játékokat és a kreatív applikációkat még élethűbbé. A GPU-k az NVIDIA Ampere architektúrájára épülnek, mely révén akár 1.9-szeres teljesítménynövekedés érhető el, úgy, hogy az energiafogyasztás viszont kevesebb, mint az előző generációnál. Az RTX 30 sorozatnak mindegy a felbontás, akár 8K-ban is csúcsrajáratott grafikus megjelenítés lehetséges. A GeForce RTX 3090, 3080, 3070 reprezentálják az NVIDIA legkitűnőbb és eddig legtökéletesebb grafikus megjelenítését az NVIDIA történelmében.

“Az Acer nagyon igzgatott, hiszen a legújabb NVIDIA GeForce RTX 30 sorozatú GPU-kat integrálhatjuk asztali PC portfóliünkba, konkrétan a Predator Orion gaming PC-sorozatba” – vélekedett Jeff Lee, az Acer IT termékmenedzsere. “Minden olyan gamernek, akiknek a mindent áttörő teljesítmény az elsődleges, a Predator asztali megoldások a legújabb GPU-kkal a legjobb megoldást jelentik, a játékélményből így kihozhatják a tényleges maximumot” – fűzte hozzá Lee.

“Az új Predator Orion gaming asztali PC-k esetében az új GeForce RTX 30 sorozatú GPU-palettánk hozza el a mindent elsöprő teljesítményt a gamerek számára” – nyilatkozta Matt Wubelling, az NVIDIA GeForce marketingese. Hozzátette: “A legújabb GPU-k az NVIDIA Ampere architektúrájára épülnek, így a legrealisztikusabb megjelenítést teszik lehetővé jelenleg grafika téren, továbbá a hihetetlen AI-opciók eddig nem látott szintekre emelik a játékélményt.”

A Predator Orion portfólió olyan gaming asztali PC-ket vonultat fel, amelyek egyedülállóak és kifejezetten masszívak, teljesítményorientáltak. Mindegyik házkialakítás robosztus, erőt sugalló, hangsúlyos élekkel, vonalvezetéssel. Mindegyik toronyház 16.7 millió színárnyalatot megjeleníteni képes RGB-s alakítható burkolatot kapott, fekete alaptónussal.

Predator Orion 9000 – mindent egyben

Ez a PC kifejezetten a hardcore gamerek számára lett fejlesztve: a Predator Orion 9000 akár a legújabb NVIDIA GeForce RTX 3090 GPU-t, akár Intel Core i9-10980XE Extreme Edition CPU-t hordozhat, melyek révén minden AAA játékcím maximum beállítások mellett futtatható. Ez a gépszörny három ARGB Predator FrostBlade ventillátorral lett szerelve a legjobb hűtéshatásfok érdekében. A robosztus kialakítást EMI-szabványú üvegburkolat egészíti ki.

Predator Orion 5000 – zökkenőmentes játékélmény 

A Predator Orion 5000 egy olyan erőteljes desktop PC elhívatott gamerek számára, amely zökkenőmentes és kompromisszumoktól mentes játékélményt biztosít remek streamelési lehetőségek mellett. Az RGB-vel integrált toronyházba akár a legújabb NVIDIA GeForce RTX 3090 GPU, illetve a túlhajtható 10. generációs Intel Core i9-10900K CPU kerülhet az akadásmentes, magas framerate-et produkáló játékélmény érdekében. Ezek az erőteljes összetevők nyilván igénylik a megfelelően hatékony hűtést, szellőztetést, de konfigurálható akár folyadékhűtés is a CPU-hoz, valamint választható cserélhatő porszűrővel ellátott tápegység is). Mindezek mellett a Predator Orion 5000 Killer E3100G 2.5Gbps ethernettel, valamint 2.5” SSD/HDD dokkolóval is rendelkezik.

Predator Orion 3000 – nagy teljesítmény, minimális zöld (ökológiai) lábnyom

A Predator Orion 3000 egy gaming asztali PC, mely egy 18 liter kapacitású toronyházba lett belegondolva. Ez eléggé kicsi ahhoz, hogy minimális helyigénnyel bírjon, ugyanakkor jelentős teljesítményt produkáljon játékélmény tekintetében. A PC akár NVIDIA RTX 3070 GPU-t, valamint 10. generációs Intel Core i7 processzort is kaphat, melyekhez egy pár speciálisan tervezett Predator FrostBlade ventilator szolgáltatlja az optimális keringetést. Így kivételes frame ráta érhető el alacsony hőmérséklet mellett. Mindegyik Orion asztali PC megoldás tartalmazza a PredatorSense technológiát is, mely által a felhasználók egyetlen kattintással menedzselhetik a rendszert, és akár fejest ugorhatnak az eSport világába is.

Predator X25 monitor – 360 Hz G-SYNC gaming kijelző

Ez az erőteljes, 24.5 col képátlós 1920×1080 felbontású IPS gaming monitor hihetetlen, 360 Hz képfrissítés-rátát biztosít ultra alacsony válaszidő mellett a gamereknek a lehető legzökkenőmentesebb grafikus megjelenítés mellett. Ez a ráta a képkockák megjelenítését 2.8 milliszekundumonként végzi, így a kifejezetten a precíziós shooter játékokra specializálódott gamerek megtalálhatják számításaikat azonnal.

A Predator X25 99 százalékos sRGB-színskála lefedettséggel rendelkezik, így a megjelenített játékok még szebb színvilággal rendelkeznek, még élethűbbek lesznek. A legújabb NVIDIA G-SYNC technológiának köszönhetően a monitor maximumra járatja mindazt, amit az NVIDIA legfrissebb GPU-kból ki lehet hozni.