TechAddikt Notebook Acer Bemutatták az új Acer Spin 7-et, Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G...

Bemutatták az új Acer Spin 7-et, Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G platformon

Az Acer bemutatta új Spin 7 alakítható notebookját, amely remekbeszabott produktivitást ígér. Mindehhez a villámgyors 5G konnektivitás is nagyban hozzátesz, támogatva az mmWave-et, valamint a Sub-6 frekvenciákat is. Az eszköz alá a Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G platform került.

A notebook 360 fokban forgatható zsanértechnológiájának köszönhetően a felhasználási mód szinte végtelen. A súly mindösszesen 1.4 kilogramm, ehhez 15.9 milliméteres vékonyság társul. Az eszköz prémium-jellegét a luxus-szintű magnézium-alumínium tokozás teszi teljessé, mindehhez egy kecses, professzionális megjelenést kölcsönözve.

“Mi úgy képzeljük el a notebookok jövőjét, hogy a kivételes produktivitás és hordozhatóság mellett rendkívül felhasználóközpontú legyen a termék. Ultrahosszú akkumulátor-üzemidővel, villámgyors 5G konnektivitással, és még többel” – magyarázta Jerry Kao az Acer képviseletében. “Az új Acer Spin 7 egy olyan notebook, ami állandóan használatban lehet, állandó kapcsolódással, mindazzal felruházva, ami a mai modern munkavégzéshez nélkülözhetetlen” – zárta gondolatait Jerry Kao.

 Mindig munkában, mindig csatlakoztatva

Az új Spin 7 Qualcomm Snapdragon 8cx 5G Gen 2 platformot használ, mely egyebek mellett extrém hosszú akkumulátor-üzemidőt és konnektivitást ígér. A készülék full HD IPS kijelzővel rendelkezik, mellé integrált Qualcomm Aqstic audiótechnológiát is kapott, mely utóbbi révén élethű hangzás érhető el, belértve a surround-irányt is. Ez a Windows 10 Pro-eszköz hihetetlen, akár 24 órás rendelkezésre állási időt is képes garantálni, ezzel jelentősen elősegítve a több napos használatot. Emellett az ujjlenyomat-olvasó szenzor még biztonságosabb belépést/logint biztosít a Windows Hello-n keresztül.

Maradjunk kapcsolatban az 5G-konnektivitással!

The new Spin 7 notebooks include a Qualcomm X55 5G modem, supporting both mmWave and sub-6 frequencies. Support for the sub-6 spectrum provides users with a reliable data connection, while the mmWave spectrum technology enables users to take advantage of the fastest 5G speeds possible when the correct infrastructure is available. In more practical terms, the speed, low-latency and independence offered by 5G means that the Spin 7 is capable of keeping up with the demands of modern business. As remote work becomes increasingly prevalent and workforces become spread out, high-speed 5G ensures that users will always be able to stay connected for efficient productivity on-the-go.

Négy megkülönböztető formatényező

A Spin 7 dizájnja túlmutat az attraktivitáson. Több variációban állnak rendelkezésre az opciós módok, mint notebook-mód, tablet-mód, sátor-mód, valamint prezentációs módok. Ezek a módok lehetővé teszik, hogy a 360 fokban forgatható Acer zsanértechnológiájára épülő koncepció révén a lehető legtöbb legyen kihozható az eszközből. Ráadásul ez a zsanértechnológia mostantól azt is lehetővé teszi, hogy a kijelző felhajtásakor – notebook módban – a burkolat kissé megemelkedjen, így növelve a még ergonómikusabb gépelés lehetőségét és élményét. A notebook tokozása rejt még egy Acer Active Stylus-t is, amely egy újratölthető ceruza, 4096 szintű nyomásérzékenységgel. A Wacom AES 1.0 autentikus szkeccselési lehetőségeket, gyors jegyzetelést tesz lehetővé a felhasználóknak a készülék érintőképernyőjét használva.

Ultrahordozható stílusorientált felhasználóknak

A Spin 7 egy 14 col képátlós alakítható notebook, mely a stíluscentrikus professzionális felhasználóknak lett tervezve, fényezett, kék árnyalattal ellátott burkolattal, arany tónusú berakásokkal. Az eszköz magnézium-alumínium tokozást kapott, mindössze 1.4 kilogramm súllyal és 15.9 milliméteres vékonysággal. Így látható, hogy a notebook messzemenően praktikus hordozthatóság szempontjából is, pillanatok alatt becsomagolható egy hátizsákba vagy egy aktatáskába/borítéktáskába. A termék 14 colos full HD IPS kijelzővel kerül szállításra, amely 100 százalékban lefedi az sRGB színpaletta-tartományt. Így erőteljes, élesen elkölníthető színárnyalat-visszaadást kapunk.

Antimikrobiális megoldások a még biztonságosabb használat érdekében 

Az érintésérzékeny kijelző Corning Gorilla Glass védelmet kapott. Erre külön BPR & EPA minősítésű ezüst-ion antimikrobiális réteg kerül, amely jelen van még az eszköz billentyűzetén és a touchpadjén is. Mindez véd a mikroorganizmusok kialakulása, valamint a bakteriális fertőzések ellen, megfelelve még a JIS Z 2801 & ISO 22196 tesztprotokolloknak.