TechAddikt Notebook Acer Acer Chromebook 311: megfizethető és hatékony

Acer Chromebook 311: megfizethető és hatékony

Az Acer ismét megerősíti vezető szerepét a Chromebook piacon az új Chromebook 311 új funkcióinak felfedésével. Az ARM Octa Core processzor révén elegendő energiával rendelkezik, 15 órás használatra is alkalmas, akár egész nap. Az alacsony költségű, mégis sokoldalú Acer Chromebook 311 a családokat és az egyetemistákat célozza meg, akik egész nap úton vannak, dolgoznak, tanulnak.

Az Acer folyamatos figyelmet szentel a Chromebookok, a gaming és az ultrahordozható számítógépek növekvő piacának, mindez igen sikeres üzleti stratégiának bizonyul. Az Acer új Chromebook 311-je a prémium kivitelű, díjnyertes Chromebookok piacra dobásával továbbra is erős versenyelőnyt jelent, mindemellett megfizethető és hatékony, valamint erős teljesítményt, tartós stressztűrő ellenállóságot és hosszú akkumulátor-élettartamot garantál ultra hordozható, erős és könnyű kialakítással.

Stílusos és ultrahordozható

Az ultrahordozható Acer Chromebook 311 előadótermi munkákhoz, projektekhez és mindennapi tevékenységekhez lett fejlesztve. A kellemes gépelési élményt és az akkumulátor hosszú élettartamát ötvöző Chromebook nemcsak egyszerűen használható, hanem az aktív életmód által fellépő mindennapi amortizációnak is derekasan ellenáll.

A mindössze 1 kilogramm súlyú Chromebook az extrém hordozhatóságot ötvözi az ARM Octa-Core processzorral, elegendő teljesítményt biztosítva a napi munkához, akár útközben is. Az Acer Chromebook 311 konkáv billentyű-kialakítása és a billentyűk egymástól való távolsága úgy lett kialakítva, hogy gyorsabb, pontosabb és kényelmesebb legyen a gépelés a felhasználó számára. A HD Touchpad nedvességálló is, illetve egész napos akkumulátor-élettartama akár 15 óra is lehet, így a felhasználók végig, a nap folyamán aktívak maradhatnak.

Az Acer Chromebook 311 teljes körű csatlakoztathatóságot kínál egy teljesértékű USB-C porttal, 802.11ac Wi-Fi-vel és Bluetooth 4.2-vel, így egyszerre több eszközhöz is könnyedén csatlakozhatunk. A laptop beépített 720p HDR széleslátószögű webkamerával rendelkezik a kristálytiszta videohívásokhoz a Google Meet szolgáltatásban. A Chrome OS összes előnyével, például gyorsabb indítási (boot) időkkel, könnyen értelmezhető kezelőfelülettel, beépített rosszindulatú programokkal szembeni védelemmel, valamint a Google Playen vagy a Chrome Internetes áruházban található Android-alkalmazások millióihoz való hozzáféréssel könnyen termelékenyek maradhatunk.

Meggyőző teljesítmény és egyszerű termelékenység

Gyors indítási (boot) időtartamok, egyszerű használat, szigorú biztonság és hosszú akkumulátor-üzemidő – mindezek a Chrome OS előnyei, a teljesség igénye nélkül. A gyors bootolás, az egyszerűsített felület, az integrált rosszindulatú programok elleni védelem, valamint az energiahatékony felhasználás lehetővé teszi, hogy gond nélkül élvezhessük a teljesítménycentrikus működést, és egész nap termelékenyek maradhassunk, anélkül, hogy konnektorra lenne szükség. A Chrome OS, valamint a Google Workspace használatával a felhasználók továbbra is alternatív irodai termelékenységi programokat és egyéb kommunikációs eszközöket használhatnak, mint például a Microsoft Office és a Skype.

Előző cikkMegjelent a QNAP QuWAN vRouter megoldása
Következő cikk[TESZT] HTC Vive Pro Full Kit – minden, ami a tökéletes VR-élményt jelenti