TechAddikt Mobileszköz Acer Acer Liquid Z410: 4G-s sikervárományos

Acer Liquid Z410: 4G-s sikervárományos

Az Acer bejelentette legújabb okostelefonját, az Acer Liquid Z410 4G-t: egy igazi kis erőmű, LTE 4G kompatibilitással, 64bit-es szupergyors processzorokkal, kiváló hanggal, nagyszerű kamerával és erős akkumulátorral. Nincs kétség: készen áll arra, hogy taroljon!

acer_liquid_z410

Kivételes sebesség és erő

Az Acer Liquid Z410 sebességet és erőt garantál mindenki számára. Ultra gyors 64bites
quadcore processzorral, 4G LTE támogatással a gyors böngészésekhez, streameléshez és
letöltésekhez bárhol a világban – ez az okostelefon kétségkívül az egyik legmegfelelőbb
mobileszköz a gyors feladatvégzéshez és a jó minőségű hívásokhoz bármilyen helyzetben. Az erőteljes Mali-760 grafikus chipnek köszönhetően az Acer Liquid Z410 magas minőségű képmegjelenítést és zökkenőmentes grafikai teljesítményt képes nyújtani, biztonságos felhasználói felülettel egyetemben. Mivel az Acer jól tudja, hogy egy okostelefon mindennapjaink eszköze, ezért a mellékelt akkumulátor nem kevesebb, mint 5.5 óra beszélgetési időt tesz lehetővé, vagy 400 órányi rendelkezésre állást. A kivitelezésre sincs panasz, hiszen a textil mintázatra hajazó burkolatrészletek magukért beszélnek, míg az AcerRAPID gomb számtalan testreszabható lehetőséget tesznek elérhetővé egyetlen érintéssel.

Egy kézből is tökéletesen irányítható, az AcerRAPID sebességgel, rugalmassággal és személyre szabhatósággal ruházza fel a telefont a felhasználói élményt szem előtt tartva. Mindezek mellett az Acer Liquid Z410 fel lett szerelve az Acer QuickTouch technológiával is, mellyel a felhasználók gyors irányítást kapnak a készülékhez, egyszerű, egyujjas megoldással. “Z” alakzat rajzolásával például a lezárt kijelzőn elindítható a médialejátszó, jobb- és bal húzásokkal pedig lapozhatunk a kívánt tartalomban. Ha “C” alakzatot rajzolunk, elindul a kamera alkalmazás, “V” rajzolásával pedig előjönnek a hívásfunkciók. Elmondható tehát, hogy az Acer Liquid Z410 az AcerRAPID illetve QuickTouch opciókkal gyorsabb, mint valaha.

Az ideális multimédiás társ

A 4.5 col képátlós IPS qHD kijelző remek szelfi-készítést tesz lehetővé a csatolt 2MP-s, 80 fokos látószögű előlapi kamerával társítva. A hátoldali kamera 5MP felbontású, LED vakuval. Ez ez egyik fő pontja annak, amire az Acer fókuszált az Acer Liquid Z410 tervezésénél: megalkotni egy vadonatúj felhasználói felületet, amely gyors beállítási lehetőségeket tartalmaz, számtalan móddal fotózáshoz. Mindezek mellett rengeteg előretelepített mód áll rendelkezésre ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki újdonsült okostelefonunkból: a Presentation mód révén az elkészített képek optimalizálva lesznek nyomtatáshnoz vagy képernyőre .jpg, .pdf, vagy .ppt formátumokban; a Dual Shot lehetővé teszi, hogy egy időben fotózzunk a hátlapi és az előlapi kamerával. Az Acer Liquid Z410 kamerája hangvezérelt, egyszerűen elegendő egy “Cheese” felkiáltás, és máris készül a fotó, vagy “Selfie”, és indul az előlapi kamera, 3 másodperces visszaszámlálással! Ahhoz, hogy még komplettebb legyen a multimédiás élmény, az Acer Liquid Z410 előlapi hangszórókat is hordoz, DTS Studio Sound technológiával, mely lenyűgöző hanzást biztosít.

A DTS Studio Sound profi mozis élményt varázsol az Acer Liquid Z410-re, nagy hangtartományokkal, magasabb szintű beszédvisszaadással, életszerű, természetes részletekkel.

Még több tökélyre csiszolt plusz

Az exkluzív kamera összetevők mellett, az Acer Liquid Z410 a legjobb technológiai fejlesztéseket is tartalmazza. Az AcerEXTEND teljes irányítást tesz lehetővé az okostelefonok felett, akár kábeles, akár vezetéknélküli kapcsolaton keresztül, Windows alapú PC-t használva, az ahhoz csatlakoztatott billentyűzeten keresztül gépelve, megosztást használva, multitask feladatok végzését. Az Acer QuickMode számos további lehetőséget kínál: a gyermekek első mobiltelefonja testközelibbé válik, az időseknek pedig a nagy, világos kijelző optimális, egyszerű szövegekkel.