TechAddikt Notebook Acer Acer Predator támogatást kapott a Ubisoft Tom Clancy’s Rainbow Six Pro ligájának...

Acer Predator támogatást kapott a Ubisoft Tom Clancy’s Rainbow Six Pro ligájának 10. szezonja

Az Ubisoft bejelentette minden eddiginél nagyobb és kiterjedtebb Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League exkluzív együttműködését az Acer Predator brandjével – az USA-t, Európát, Ázsiát és Dél-Amerikát beleértve. Mindezt 2019 júniusától, egészen 2020 novemberéig. Indulhat a Rainbow Six Pro League X. évada.

Az Acer Predator brand az elmúlt évek elkötelezett együttműködő partnere, hivatalos PC és monitor szponzora a Rainbow Six Pro League-nek. A friss bejelentés értelmében igazán teljesítménycentrikus gaming hardverről beszélünk, melyek révén a professzionális játékosok megkapják a maximális támogatást a Rainbow Six Pro League tekintetében. Úgy, hogy semmiféle kompromisszumot nem szükséges kötni a felhőtlen játékélményért.

Az Acer profi csapatokat ruház fel eszközeivel, highend Predator asztali PC-kkel, laptopokkal, monitorokkal – a bemelegítéstől egészen a hivatalos meccsekig. Az Acer támogatja majd a kapcsolódó játékokat s persze az esport iránt elkötelezett gamereket, hogy minden zökkenőmentesen, kéz alá dolgozzon, és a Rainbow Six Siege tartalmak is gördülékenyen hozhassák a maximumot.

Az együttműködés olyannyira kifinomult, hogy további apró részletekre is kiterjed; például feloldható egy exkluzív Predator ingame tárgy a kapcsolódó kihívások során. A rajongók továbbá meghívást kapnak a streamek megtekintésére, valamint követhetik a Rainbow Six esport-részleteket. Az Acer Predator social media felületein pedig a legfrissebb hírek, bejelentések, eredményhirdetések olvashatók.

A Rainbow Six Siege mindezidáig nem kevesebb, mint 45 millió játékost szippantott be világviszonylatban, az esport közösség pedig folyamatosan növekszik. Idén február óta például 31 százalékkal nőtt a játékosszám, összehasonlítva a 2018-as adatokkal.

“Azzal, hogy a Ubisoft erői összpontosulnak a gamerek által, egy izgalmas új fejezet nyílik az Acer történetében. Ráadásul kibővítjük az esportot világviszonylatban” – fogalmazott Vincent Lin, az Acer termékmarketing menedzsere. Lin így folytatta gondolatait: “A Tom Clancy’s Rainbow Six címek mind legendásak, ebből adódóan nagyon izgatottak vagyunk, hogy a gamereknek elhozhatjuk a kapcsolódó játékélményhez szükséges erőhátteret Predator gaming PC-ink és monitorjaink által.”

“Mind az Acer, mind pedig a Ubisoft a maximélisan azon dolgoztak, hogy az profi esportolók csapat- és rajongóorientált közösségeik megkaphassák a maximumot ennek a remek együttműködésnek köszönhetően” – mondta el Geoffroy Sardin, az Ubisoft EMEA sales- és marketingvezetője. Hozzátette: “A partnerség a legfontosabb kulcs az esport és a technológia találkozásához, így lesz minden teljes, és ez biztosítja azt is, hogy a Tom Clancy’s Rainbow Six-hez kötődő esport-vonal egyre erősebb és szilárdabb lesz.”

Az új együttműködésnek köszönhetően a Rainbow Six Pro liga friss változtatásokkal tér vissza:

– Egy teljesen újragondolt felépítést kapunk, beleértve a két játék napot 1 hétre, mind a négy régióban egyaránt: Észak-Amerika, Európa, Ázsia, Dél-Amerika,
– Frissült a map pool, lehetővé téve a profi játékosoknak, hogy megjeleníthetők legyenek skilljeik,
– Az auto-relegation törlésének lehetősége,
– Növelt prizepool 626000 USD összdíjazással,
– …és még sok minden más.