TechAddikt Notebook Acer Acer TravelMate Spin B3: alakítható notebook az oktatási szegmensre szabva

Acer TravelMate Spin B3: alakítható notebook az oktatási szegmensre szabva

Az Acer a napokban bejelentette, hogy kibővíti TravelMate notebook portfólióját az alakítható TravelMate Spin B3 és TravelMate B3 modellekkel, amely alapvetően oktatási területre lettek tervezve.

A hordozható, 11.6 col kijelzőt kapott készülékek még meggyőzőbb teljesítménnyel, ls sportos dizájnnal, ellenálló kialalkítással lettek felvértezve, utóbbi révén kimondottan ellenállnak az iskolai felhasználásnak, és ideális eszközök iskolában, és iskolán kívül is.

A TravelMate Spin B3 és a TravelMate B3 mindegyike megfelel az oktatási szegmens követelményeinek. Az eszközök a legújabb Intel Pentium és Intel Celeron processzorokat tartalmazzák, megadva a hallgatóknak, diákoknak mindazt a plusz erőhátteret, amely szükséges az előadótermi- és osztálytermi munkához – mindemellett MIL-STD 801G katonai szabvány-kompatibilisek, így elég erős a kialakításuk ahhoz, hogy túléljenek egy leejtést, vagy odaverődést, melyek a mindennapi diák/hallgatóélet részei. A külső nyomásnak jól ellenálló burkolat, az ütésálló gumis sarkak mind-mind növelik a készülékek ellenállóképességét. Továbbá ezek a notebookok akár 12 órás akkumulátor-üzemidőt is garantálnak, így egész nap használhatók egyetlen feltöltéssel.

TravelMate Spin B3: egy igazán sokoldalú eszköz a még jobb tanulásért és közösségi munkáért

A TravelMate Spin B3 egy kifejezetten sokoldalú eszköz, mely egy tanintézményben eltöltött napot remekül ki tud eglszíteni négy felhasználási módon keresztül. Clamshell módban a diákok egyszerűen írhatják meg esszéiket, videókat nézhetnek és anyagokat olvashatnak kijelző módban, az asztalon helytakarékosan dolgozhatnak sátor módban, valamint tablet módban kézben tartva, szóló munkákat végezhetnek. Az opcionális kamera által a hallgatók/diákok fotókat és videókat készíthetnek tablet módban. A TravelMate B3 Spin a Wacom által fejlesztett AES technológiát is hordozza, a természetes írás-érzetet a dokkolható stylus fokozza.

Az iskolai környezetbe integrálva

Az iskolai ekoszisztéma nyilvánvalóan nem csak a diákokról/hallgatókról szól. A TravelMate Spin B3 és a TravelMate B3 számos egyéb hasznos kiegészítő funkciót és opciót kapott, segítve a tanárok, oktatók, IT szakemberek munkáját. Az opcionális akku-kijelző által (burkolaton) a tanárok, oktatók láthatják, melyik diák/hallgató laptopja van merülőfélben. Az eszközök rögzített billentyűzettel lettek szerelve, amelyet nehéz eltávolítani, viszont egyszerű javítani – így a tanintézmény IT szakembereinek egyből könnyebb dolguk lesz e téren.

A TravelMate Spin B3 és TravelMate B4 számtalan konnektivitási opcióvak érkezik: Ethernet, két USB 3.2 Gen 1 aljzat, HDMI aljzat, teljes funkciós USB Type-C aljzat (töltés funkcióval, 5GB/s adatátvitellel, külső kijelző-csatlakoztatási lehetőséggel) áll a felhasználók rendelkezésére.