TechAddikt Notebook Acer Az Acer bemutatta 15.6 colos pénztárcabarát Chromebookját

Az Acer bemutatta 15.6 colos pénztárcabarát Chromebookját

Miután elstartolt az Acer Chromebook sorozat, a cég első 15.6 col képátlós Chromebook-ja is megérkezett. Az új modell nem más, mint az Acer CB3-531, pénztárcabarát árazással, mindössze 199.99 dolláros induló árral. Az új Acer Chromebook 15 nem kevesebb, mint 11.5 órányi akkumulátorüzemidőt garantál, ez az eddigi legnagyobb érték az iparág 15 colos Chromebook szegmensében.

acer_chorembook_15_techaddikt

“Az Acer Chromebook terméksorozatunk meggyőzte a vásárlókat, mellé díjakat is nyert, mióta 2011-ben bemutattuk” – nyilatkozta Jerry Kao, az Acer notebook üzletágának elnöke. “Az új modell kiváló helyet foglal majd el a piac megfelelő szegmensében – azok a felhasználók, akik nagy, 15.6 col képátlós kijelzővel ellátott Chromebook-ot szeretnének, hosszú akkumulátor üzemidővel, alacsony áron – készüljenek, ez az eszköz nekik lett tervezve. Az Acer Chromebook 15 CB3-531 kitűnő választás családoknak, profiknak, mindazoknak, akik szeretnék kihasználni a Chrome pozitív tulajdonságait egy nagy kijelzőn.” – tette hozzá.

Tökéletes, nagy képernyős iparágvezető képminőség

Az Acer Chromebook 15 CB3-531 nagy, 15.6 col képátlós LED háttérvilágításos TFT LCD kijelzővel rendelkezik, mely serkenti a termelékenységet, lehetőséget ad arra, hogy videókat nézzünk, applikációkat futtassunk. Plusz az új Chromebook kijelzője rendelkezik ComfyView tükröződésmentes technológiával is, mely minimalizálja a fényvisszaverődéseket és tükröződéseket, ezáltal csökkentve a szem fáradását. Az 1366 x 768 HD felbontás még komfortosabb és élvezetesebb felhasználást nyújt.

A kettő, teljes méretű hangszóró tökéletes hangminőséget garantál. Továbbá a beépített webkamera magas dinamikatartományú fotók készítését teszi lehetővé, nem beszélve az élethű minőségű videóchat élményről.

Mindennapos használat hosszú akkumulátor üzemidővel, erős teljesítménnyel

Az új Acer Chromebook 15 CB3-531 modellek extra hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, konkrétan akár 11.5 órás intervallummal. Ez lehetővé teszi a felhasználók részére, hogy egész nap használhassák az eszközüket, a termelékenység növelésével akár a munkahelyről, akár az iskoláról legyen szó. Az Acer Chromebook 15 Intel Celeron dualcore processzorral és Intel HD Graphics VGA lapkával lett ellátva, mindezt a rugalmas felhasználói élményért. A 16 GB eMMC tárhely pedig gyors adatmentést és adatolvasást jelent.

Gyors WiFi kapcsolat

Az Acer Chromebook 15 CB3-531 kapcsolatban tartja a felhasználókat: videók streamelése, weboldalak közt böngészés, e-mailezés – nem lehet akadály egyik sem. A Chromebook gyors MIMO 2×2 WiFi 802.11ac vezetéknélküli kapcsolattal rendelkezik, ami háromszor gyorsabb, mint az előző generációk.

Újragondolt, ellenálló dizájn nagy érintőpaddal

Az új CB3-531 Acer Chromebook 15 modell hasonló dizájnnal bír, mint az előző, hasonló termékek. A tokozás akár 60 kilogrammos erőhatásnak is ellenáll, míg a sarkok kibírnak egy, esetleges 45 centiméter magasságból történő zuhanást.

A textúrázott gránitszürke felület kényelmes hordozhatóságot garantál, csúszásmentesen. Továbbá a Chromebook egyszerűen hordozható, mivel a súly csak 2 kilogramm kereken, a méretek pedig 383 x 256 x 24.2 milliméteresek.

Az Acer Chromebook 15 termékskála a jelenlegi legnagyobb érintőpadot tartalmazza a chromebookok piacán. Az érintőpad segítségével a felhasználók jobb átfogó teljesítményt kapnak, jobb nagyítási- és kicsinyítési funkcionalitással, görgetéssel és navigálással. A termékhez könnyedén kapcsolható más periféria is Bluetooth 4.0-n keresztül, de természetesen rendelkezésre áll USB 3.0 és USB 2.0 aljzat is, valamint HDMI port. Az SD/SDXC kártyaolvasó pedig akár 128 GB kapacitású memóriakártyákat is tud kezelni.

A Chrome biztonságos, egyszerű a használata, és a megosztás is

Az Acer Chromebook 15 nagyszerű azon felhasználók számára, akik multimédiás tartalmakat néznek-hallgatnak, szerkesztenek, alkotnak és együttműködnek online és offline tevékenységek kapcsán, mint például Office dokumentumok kezelése és a Gmail használata. A Chromebook-ok egyszerűen kezelhetők, ideálisak megosztáshoz is. A Google Drive segítségével biztonságban tudhatjuk fájljainkat, dokumentumainkat, fotóinkat a felhőben, és minden megmarad akkor is, ha netán eltulajdonítják szeretett Chromebook-unkat.