TechAddikt Hardver Acer Az Acer felvértezi a gamereket új és korlátlan lehetőségekkel: megérkezett az új...

Az Acer felvértezi a gamereket új és korlátlan lehetőségekkel: megérkezett az új Predator sorozat

Az Acer bejelentette az új Predator gaming termékvonalat. Az iparágvezető portfolio gaming eszközei az asztali megoldásoktól kezdve a notebookokon, tableteken át egészen a monitorokig tart.

acer_predator_g6_techaddikt_2015

“Korábban már bemutattuk globális gaming stratégiánkat New Yorkban idén tavasszal, vázoltuk a terveinket” – fogalmazott Jason Chen, az Acer első embere. “Azon vagyunk, hogy a legtöbbet hozzunk ki ebből a termékskálából, a TeamAcer tagjainak tanácsait szem előtt tartva a tervezésnél. Bízunk abban, hogy a lehető legtöbbet tudjuk adni ezáltal, megfelelve a komoly gamerek elvárásainak. Őket hívjuk a Predator Törzsnek.” – tette hozzá.

Az Acer mindezek mellett vázolta távlati terveit a Predator család projector vonaláról is. Ezek az eszközök ideálisak lesznek LAN partik lebonyolításához, de akár okostelefon alapú adatfolyam-megosztáshoz is nagyszerűek.

Az újragondolt Acer Predator gaming sorozat jól mutatja az Acer elkötelezettségét és alázatát a célpiac irányába. Az Acer még 2009-ben hozta létre a TeamAcer-t, a belevaló eSports csapatot, 30 professzionális gamerrel.

A gamerek felruházása korlátlan lehetőségekkel, úttörő technológiákkal

Az újragondolt Predator vonal az Acer gaming termékegyüttese, kompromisszumok nélküli élményt és dizájnt kínálva azon gamereknek, akik a legjobb eszközöket szeretnék.

A Predator 17 és Predator 15 notebookok tartalmazzák a Predator FrostCore technológiát, egy harmadik ventilator modult, mellyel a CPU és GPU hűtése optimalizálható, ezzel még jobb stabilitást nyújtva nagy terhelésnél is.

A Predator 8 táblagép Predator Quadio hangszórókat hordoz, speciális DSP algoritmus alapú rendszerrel, mely felvértezve virtual surround opcióval még élethűbb hangkeltést biztosít.

A Predator G6 és G3 asztali gépek megállíthatatlanok, ha a teljesítményről esik szó. A tokozás páncélra emlékeztet, hatodik generációs Intel Core processzorokkal a belsőben, akár 64 GB DDR4 rendszermemóriával, NVIDIA GeForce GTX grafikával. A Predator G6 1 gombnyomásos overclock rendszerrel rendelkezik, így a túlhajtás egyszerűbb, mint valaha. Úgy, hogy közben a túlmelegedéstől sem kell félnünk.

Mindezek mellett a Predator Z35 monitora is megjelent, NVIDIA G-SYNC-kel, 35 colos 21:9 ultrawide full HD kijelzővel (2560×1080), a képfrissítési frekvencia 144 Hz, mely húzható 200 Hz-ig is akár.

Végezetül pedig nézzük a premium Acer Aspire V Nitro sorozatú notebookokat. Elsősorban a hihetetlen erő és tetszetős kialakítás jellemzik, de nem szabad elfeledkeznünk a mindent áthidaló antenna-technológiáról sem, amely alkalmazásra került az eszközben: akár 360 fokos lefedettség is biztosítható, kihagyások nélkül (WiFi). Az Aspire V Nitro sorozat ideális gamereknek és teljesítménycentrikus felhasználóknak, akik egy diszkréten elegáns eszközt keresnek az irodába, vagy gaming partikhoz.

Előző cikkAz Acer első alakítható Chromebookja munkához és játékhoz is egyaránt alkalmas
Következő cikkSony SmartBand 2, a következő generációs okoseszköz