TechAddikt Notebook Acer Az Acer első alakítható Chromebookja munkához és játékhoz is egyaránt alkalmas

Az Acer első alakítható Chromebookja munkához és játékhoz is egyaránt alkalmas

Az Acer, a jelenlegi piacvezető a Chromebook kategóriában, hozzáadta a márka portfóliójához az első alakítható Chromebookot. Ez nem más, mint az Acer Chromebook R 11. Az új eszköz a legújabb technológiákat alkalmazza, azért, hogy gyorsabb, még inkább produktív munkát végezzünk, vagy épp szórakozzunk.

acer_chromebook_r11_2015_techaddikt

Amióta 2011-ben az Acer bemutatta az első Chromebookot, a siker folytonos. Épp ennek köszönhetően nagyok az elvárások a Chromebook R 11 körül, mely az Acer első alakítható notebookja. Egyszerűen váltható mind a négy mód: laptop, pad, kijelző és sátor mód, biztosítva a felhnasználóknak még több felhasználási lehetőséget.

Négy módozat, amely mindent kielégít

A Chromebook R 11 az Acer zsanéros, 360 fokban mozgatható dupla csatolójával let ellátva, így a legkomfortosabb beállítások válnak elérhetővé. A zsanérok révén minden helyzetben megtaláljuk a megfelelő pontot, ahogy a legkényelmesebb a használat, és könnyedén válthatunk a módok közt. Intelligens audio rendszerének köszönhetően mindig a megfelelő irányból érkezik a hangfolyam.

Könnyebb, gyorsabb, még erőteljesebb

Mindössze 19.2 mm vékony, kevesebb, mint 1.25 kg – a Chromebook R 11 úgy let tervezve, hogy akár apró táskákba is beférjen két könyv közé. Ez a pillekönnyű számítógép ultragyors 2×2 MIMO 802.11ac vezetéknélküli kapcsolódással let felszerelve, az Intel Celeron processzorok pedig kellő gyorsasággal ruházzák fel a rendszert. Mindezek mellett találkozhatunk 3.0 szabványú USB portal is.

Stílusos dizájn, pontos érintőképernyő

A Chromebook R 11 stílusos és hatékony egyben. A premium alumínium borítás textúrás mintázattal let kialakítva, köszönhetően az Acer nano-imprint technológiának.

A 11.6 col átlós HD képernyő (1366×768) széles betekintési szögeket nyújt, a HD webkamera HDR képalkotással bír, ennek eredménye az éles, tiszta rögzített stream. A LED alapú LCD kijelző 10 pontos érintést tesz lehetővé, különböző gesztúrák alkalmazásával.

“Az Acer Chromebook 11 indulásával még nagyobb réteget szeretnénk megszólítani, mint a korábbiakban” – nyilatkozta Jerry Kao, az Acer notebook ágazatának elnöke. “Íme, a Chromebook portfóliónk, 11-től 15 colig. Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő eszközt a kategóriában” – tette hozzá.

A Chrome biztonságos, egyszerűen használható, több módozatban is

Az Acer Chromebook R 11 az ideális eszköz mindazon felhasználók számára, akik szerkesztésre, alkotásra alkalmas eszközt keresnek. Nagy segítség a Microsoft Office Online, illetve a Google Docs – hatékonyabbá válik a munkavégzés általuk. Egyszerűen férhetünk hozzá dokumentumainkhoz, bárhonnan beléphetünk a rendszerbe, egyszerűen rendezhetjük fotóinkat, egyéb fájljainkat a felhőben. Ha a Chromebookot eltulajdonítanák, minden személyes tartalmunk biztonságban tudható továbbra is.