TechAddikt Hardver Acer Az Acer lett a hivatalos szponzora a 2016-os League of Legends World...

Az Acer lett a hivatalos szponzora a 2016-os League of Legends World Championshipnek és a kapcsolódó All Star Eventnek

Az Acer lett a 2016-os League of Legend World Championship és az All Star Event hivatalos szponzora.

acer-predator-league-of-legends-lol-championship-2016-techaddikt

A LoL-együttműködés új szintekre emeli újra az esport fogalmát, és folytatja ezeknek az eseményeknek a kiterjesztését. Az Acer alapvetően Predator XB1 (XB241H) monitorokat szállít ezekhez az izgalmas globális eseményekhez, felszerelve a professzionális gyakorlótermeket és színpadokat annak érdekében, hogy a fontos részletek zökkenőmentesen jelenhessenek meg a meccsek idején. A marketing-együttműködés segíti brand integrációját, és egyéni élményt és lehetőségeket ad a játékosok révén.

“Az Acer elkötelezetten van jelen a gaming arénákban, területeken, ezért nem kérdés, hogy a Predator vonal, tehát a gaming notebookok, asztali gépek és kijelzők előmenetelét új szintekre előmenetelét segítse együttműködések révén, előtérbe helyezve az új, releváns technológiát a piacon” – fogalmazott Vincent Lin, az Acer globális termékmenedzsmentjének elnöke. “Ez a szponzori együttműködés a 2016-os League of Legend World Championship, valamint a szintén 2016-os LoL All-Star események fő mozgatórugója, kettő a világ legizgalmasabb és legnépszerűbb esport megmozdulásaiból. Mindezek kapcsán az Acer demonstrálni azt, hogy hol tart jelenleg a gaming irányvonal az egész világon. A Predator XB1 monitorok a professzionális játékosoknak meggyőző élményt nyújtanak, tesztelve a képességeiket és korlátaikat.”

“Nagyon izgatottak vagyunk, és üdvözöljük az Acer-t, mint partner az együttműködésben. Készek vagyunk arra, hogy feltegyük a koronát az új, 2016-os világbajnok fejére” – mondta Jarred Kennedy a Riot Games képviseletében.

Innovatív, díjnyertes Predator monitorok biztosítják a játékosoknak a masszív használati élményt

Az Acer Predator vonal folyamatosan nyeri el az iparág elismeréseit, mindent megadva a releváns játékosok számára. Az Acer Predator XB241H egy briliáns, 24 col képátlós full HD 1080p kijelzőt hordoz, NVIDIA G-SYNC támogatással, gyors, 1 ms válaszidővel, és akár 144Hz képfrissítési rátával, biztosítva az akciók, gyors jelenetek szellemkép-mentességét. Kezdőktől a professzionális felhasználókig mindenki megtalálja a számításait, sőt, a határokon is túllép a Predator XB241H, ugyanis lehetőség van 180Hz-es képfrissítésre is túlhajtással. Mindezek mellett széles betekintési szögekkel bír az eszköz, 170/160 fokban, valamint élethű, masszív színmegjelenítést kapunk.

A GameView az Acer Predator XB241H egyik legfőbb erőssége, ugyanis általa a játékosok gyorsan és hatékonyan válthatnak 3 testreszabható profil közt. Úgy, hogy nem szükséges belépni a kijelző OSD menüjébe, gyorsgombbal pillanatok tört része alatt válthatunk. Ez akkor optimális, amikor játék közben szinte minden másodperc számít. Egyéb beállítások révén megkapjuk a fekete szintek variálását is. Az Acer EyeProtect redukálja a villódzást, de kapunk kékfény-szűrést is. A ComfyView segítségével leredukálódik a szem fáradása. A monitor falra is szerelhető (VESA) – az Acer Predator XB241H helytakarékos is, hiszen az asztalon rendelkezésre álló helykínálat növelhető általa. A kijelző 5-35 fokban mozhatható, ezáltal garantált a még kényelmesebb betekintés. Erőteljes kapcsolódási lehetőségek is rendelkezésre állnak a HDMI, illetve DisplayPort révén.

A League of Legends World Championship összehozza a világ profi játékosait

A 2016-os LoL világbajnokság egy igazi nemzetközi esport megmérettetés, mely több, mint 5 héten keresztül tartja a székhez szögezve a résztvevőket. A top 16 csapat a világ minden tájáról érkezik, így például Észak-Amerika, Európa, Dél-Korea, Kína, Tajvan és egyéb régiók is képviseltetik magukat. A fődíj több, mint 2 millió dollár. Szeptember 29-én indult a verseny, a finálé pedig október 29-én less Los Angelesben.

League of Legends All Star – igazi fun rajongóknak

A 2016-os LoL világbajnokság után a rajongókra sok élmény vár, ugyanis szavazhatnak az általuk legjobbnak vélt játékosra. Itt kivételes meccsek, sosem látott játékmódok zajlanak, az igazán profik tesztelhetik képességeiket és létrehozhatnak egyedi, felejthetetlen eventeket. A helyszín Barcelonában lesz, december 8-a és 11-e közt.