TechAddikt Notebook Acer Az Acer Windows 10 alapú eszközei új távlatokat nyitnak a felhasználók körében

Az Acer Windows 10 alapú eszközei új távlatokat nyitnak a felhasználók körében

Egy sikeres Acer Windows 10 alapú eszköz startot, és egy hosszú távú Microsoft-együttműködést ünnepelve az Acer egy Windows 10 sajtótájékoztató keretein mutatta be, hogy a legújabb termékek optimalizáltsága (Windows 10) mennyire megkönnyíti és egyszerűbbé teszi a felhasználók munkáját.

acer-windows-10-techaddikt

A Windows 10 összetevői, mint például a Cortana, a Continuum, a Microsoft Edge, valamint az Xbox lettek bemutatva az Acer eszközökön, demonstrálva, hogy mekkora az összhang és párhuzam a két cég célkitűzései közt.

“Az Acer elkötelezettsége, hogy a legkiválóbb felhasználói élményt hozza el az innováció, a technológia, valamint a design segítséglvel” – mondta Jason Chen, az Acer első embere. “A Windows 10-zel mostantól prezentálni tudjuk azt a különleges élményt, amelyre a termékportfóliónk résztvevői ki vannak hegyezve, mint a notebookok, az asztali gépek, táblagépek vagy okostelefonok” – tette hozzá.

Windows 10-re optimalizálva

Az Acer kettő új eszközt is bemutatott, mely a Windows 10-et kelti életre. Nevezetesen az Aspire R 14 (R5-431T/471T notebookot, valamint az Aspire Z3-700 hordozható all-in-one PC-t. MIndkét eszköz dual-digitális microfonnal let felszerelve, az Acer Purified Voice technológia fejlett digitalis jelfeldolgozásával (DSP) kiszűri a háttérzajokat, biztosítva a legjobb teljesítményt a Cortana számára.

A még jobb Windows 10 audiovizuális élmény érdekében az Acer Aspire R 14 és Aspire Z3-700 tartalmazzák még az Acer TrueHarmony Plus technológiát is Dolby Audio rendszerrel, mellyel erőteljes hangélmény garantálható. Mindkét eszköz fel lett vértezve pluszban az Acer BluelightShield technológiával is, mely négy különféle profillal segíti a szemek védelmét, szűrve a kijelző kék fény emisszióját.

Mindezeken felül az Acer bemutatta a Liquid Jade Primo névre hallgató okostelefonját is, mely a világ első publikus Continuum Windows 10 alapú okostelefonjaként mutatkozott be az IFA 2015-ön. Az 5.5 col képátlós készülék Windows 10 OS-t kapott értelemszerűen, biztosítja a fejlett produktivitást a Continuum-on keresztül, segítségül hívva azokat a legkülönfélébb alkalmazásokat, melyek teljes értékű PC élménnyel ruháuzzák fel az eszközt.

Tökéletes rugalmasság az Acer Aspire R 14 modellel

Az Aspire R 14 a hajszálmintázatú fémes jellegű tokozást kapta, 360 fokos zsanérokkal hihetetlen rugalmasságot kapunk a használat során, akár négy módozatban. A Continuum segítségével a Windows 10 által optimalizálódik a felhasználói élmény, előtérbe hozva az aktivitást. A felhasználók kiterjeszthetik termelékenységüket a klasszikus Laptop móddal, de ha Kijelző módba váltanak, a billentyűzet máris a háttérbe szorul, és 180 fokban lehajtható felületet kapunk. Sátor módba is alakíthatjuk az eszközt, így is helyet spórolhatunk, prezentációkhoz vagy szórakozáshoz ideális. A mágneses zsanérokat kiiktatva máris megvan a Táblagép mód, sokoldalú felhasználási lehetőségekkel.

Mindössze 18.5 milliméter vékony, mellé cask 1.9 kilogramm. Az Acer Aspire R 14 a hatodik generációs Intel Core processzorokat kapták, akár 8 GB DDR3L rendszermemóriával és akár SSD tárhellyel a masszív teljesítmény érdekében. Ahhoz, hogy a leggyorsabb hálózati sebességek garantáltak legyenek, az új Acer Aspire R 14 MU-MIMO vezetéknélküli technológiával let szerelve, ezáltal akár az átlag 802.11ac-hez képest háromszor gyorsabb letöltést érhetünk el.

Belevaló otthoni szórakoztatóközpont az Acer Aspire Z3-700

Az új Acer Aspire Z3-700 all-in-one PC beépített akkumulátorának köszönhetően nem kevesebb, mint 5 órán keresztül is rendelkezésre állhat. Így a termék lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy egy erőteljes asztali gépet használjanak, bárhol a házban, megkötések nélkül.

A 17.3 colos Acer Aspire Z3-700 burkolata mindösszesen 15.6 milliméter vékony, a súly cask 2 kilogramm. Az összhatás pedig olyan, mintha egy túlméretes tabletet szemlélnénk.

A termék Intel Pentium vagy Celeron processzorokkal szerezhető be, akár 8 GB DDR3L fedélzeti memóriával, SSD vagy HDD háttértárakkal.

Az Acer Aspire Z3-700 remekül teljesít bármilyen jellegű munkavégzés terén – a kapacitiív, multi-touch 1920×1080 full HD kijelző már cask hab a tortán.