TechAddikt Mobileszköz Acer Az új Acer Iconia One 7 táblagép egyszerűen megadja, amire a hétköznapokban...

Az új Acer Iconia One 7 táblagép egyszerűen megadja, amire a hétköznapokban szükségünk van

Az Acer a napokban jelentette be az újragondolt, vékony, pehelykönnyű és hordozható tablet-újdonságát.

acer_iconia_one_7_techaddikt

Mindent hordoz, amit az eddigi hasonszőrű modellek, stílusságot, egyszerű használatot, átláthatóságot. Ez az Iconia One 7.

Egyszerű szállíthatóság, színes dizájn

Választhatunk a klasszikus tartar-mintázatú hátlappal az eszközt, csúszás- és karcementes bevonattal (Charcoal Black és Peacock Blue színekben).

Kifinomult teljesítmény nagyszerű tárolóhely-lehetőségekkel

Választható 8, 16, 32 GB háttértárral, de bővíthető MicroSD kártya segítségével akár 128 GB-ig, így még több fotót, zenét, mozifilmet és dokumentumot raktározhatunk el. Az új Acer Iconia One 7 Android 5.0 (Lollipop) rendszert futtat, a háttérben pedig egy 1.3 GHz-es quadcore Cortex processzor tevékenykedik.

Kézreálló applikációk

Az új CPU még egyszerűbb Iconia Suite taskinget ígér – egy rakás kreativitásra sarkalló érintés alapú kiegészítő, mely intuitív és egyszerű hozzáférést biztosít az okos funkciókhoz és a páruzamos feladatvégzéshez. Amennyiben pedig jegyzetelni szeretnénk, semmi gond, hívjuk elő a kezünk alá dolgozü gadget-készletet, vagy indítsunk két feladatot egyszerre. Az Iconia Suite pontosan időmegtakarításra let tervezve.

Lássunk és halljunk tisztán

Az 1280×720 képpontos HD kijelző éles szöveg megjelenítést és masszív képeket biztosít. Ha épp akarjuk, élményeinket lefotózhatjuk egy 0.3 MP előlapi, valamint egy 2 MP hátlapi kamera segítségével, míg a megjelenítő széles betekintési szögeket garantál, energikus színhűséggel.