TechAddikt Mobileszköz Acer Bemutatkozott az új Acer Liquid Zest – két okostelefon, tökéletes egyensúllyal

Bemutatkozott az új Acer Liquid Zest – két okostelefon, tökéletes egyensúllyal

A gyártó bemutatta az új Acer Liquid Zest sorozatot, beleértve magát a Liquid Zest, valamint a Liquid Zest 4G okostelefonokat. Mindkettő eszköz tökéletes egyensúlyt jelent a szociális és aktív életstílus közt.

acer-liquid-zest-techaddikt

Az Acer kifejlesztette tehát a Zest sorozatot, melyekkel gyerekjáték a szociális média kezelése, élvezetes a zene streamelése, míg mindig új barátokra lelhetünk, akár menet közben is. Az eszközök Android 6.0-t tartalmaznak, így minden könnyedén használható, beleértve az alkalmazásokat, illetve magát a kezelést is. Masszív multimédiás élményt kapunk, két kamerával, amelyek tökéletesek fényképezéshez és videók készítéséhez egyaránt utazásaink során.

Városi életstílushoz tervezve

Az Acer Liquid Zest és a Liquid Zest 4G okostelefonok funkcionalitást előtérbe helyező dizájnt kaptak, tehát vékonyak és kompakt méretűek. Mindez hozzáférhető Midnight Black illetve Daylight White színekben. Ezeket a kompakt, jó ár-érték arányt képviselő okostelefonok a legjobb kijelzőkkel, audióval és kamerákkal lettek felszerelve.

Mérnöki tökéletesség

5 col képátlós HD IPS kijelzőt kaptak az Acer Liquid Zest sorozat tagjai, beleértve a Zero Air Gap technológiát is, mellyel a szemet kímélhetjük hatékonyan. A Liquid Zest BluelightShield opciót is hordoz, mely által a kékfény kisugárzás csökkenthető drasztikusan. Az alacsonyabb szintű káros sugárzások is kiszűrhetők így, fokozva a felhasználók kényelmét. Mindkét kijelző 720×1280 HD-ban kínálja a felbontást, amely révén minden fotók, amit megtekintünk, élettel teli lesz.

Pillanatkép a világról

A 8MP F2.0 autofókusz hátlapi, illetve az 5MP előlapi nagylátószögű kamerák segítségével megörökíthető minden izgalmas pillanat, minden egyes utazásnál. A Liqud Zest és a Liquid Zest 4G okostelefonok LED vakuval érkeznek, a fókusz és a fényerőállítás egymástól elkülönítve működik. A hátlapi kamera 85 fokos szélességben dolgozik, így szinte minden ráfér a fotóinkra.

Egyszerűen hallgatható

A DTS Sound Studio által fejlesztett hangrendszer a Liquid Zest készülékeket DTS HD prémium hangzással ruházza fel. A felhasználók élvezhetik a nagy felbontású hangzást, mely teltebb, mint valaha, kezdve a tisztább vokáloktól a magas minőségű zenékig.

A bennünk rejlő játékos

Mindkét Acer Liquid Zest előtelepített Acer GameZone applikációval érkezik, mely kivételes játékélményt ad. Ezáltal hozzáférhetőek a legnépszerűbb játékok, az eredményeinket pedig megoszthatjuk barátainkkal.