TechAddikt Notebook Acer CES 2016: a legfrissebb RealSense az új Acer Aspire V Nitro Black...

CES 2016: a legfrissebb RealSense az új Acer Aspire V Nitro Black Edition szériában

Az Acer tegnap mutatta be a legfrissebb Intel RealSense technológiával felvértezett csúcskategóriás Black Edition Aspire V Nitro notebookokat.

acer-aspire-v-nitro-black-edition-ces-2016-techaddikt

Világelsőként az Acer Aspire V Nitro Black Edition termékekben találhatjuk meg az új, továbbfejlesztett kamerát, emellett az Acer Aspire V Nitro Black Edition magas szintű játékélményt ígér fejlett 2D és 3D képmegjelenítésével – még akár broadcast streamet is gond nélkül továbbíthatunk, a video chat lehetősége mellett. Látható, hogy ezzel a gamerek kerülnek elsődlegesen célkeresztbe.

15 és 17 colos méretekben is elérhető az Acer Aspire V Nitro Black Edition, az új Intel RealSense kamera pedig akár 1.5 méteres távolságból is képes felismerni a gesztúrákat, tárgyakat. A kamera még hordozza a Windows Hello experience opviót is, mely a Microsoft új biometrikus azonosítórendszerét használja a Windows 10 belépésekhez. Ha pedig 2D módban használjuk a kamerát, úgy HD felbontást kapunk (60 fps).

“Az Acer mérhetetlenül büszke arra, hogy bemutathatja legújabb technológiáját” – fogalmazott Jerry Kao, az Acer notebook üzletágának elnöke. “Hiszünk abban, hogy az Intel RealSense technológiája új élményhez vezető utat nyit meg a power userek számára, mindezt stílusosan és teljesítménycentrikusan – úgy, ahogyan azt az ikonikus Aspire V Nitro sorozattól el is várhatjuk” – tette hozzá Kao.

Az Intel RealSense kamerával egyetemben az Aspire V Nitro tulajdonosok még több felhasználói és játékos élményt kapnak, mint amire eddig számíthattak. Hiszen még nem is ejtettünk szót a 3D szkenelésről és nyomtatásról, a felhasználók egyszerűen beszkenelik a kívánt tárgyat a 3D kamera segítségével és elmentik azt.

Az Acer Aspire V Nitro sorozatú notebookok tehát azok számára lettek kifejlesztve, akik fókuszba helyezik a játékélményt, mely összetalálkozik napjaink intuitív technológiáival. A gépek hatodik generációs Intel Core processzorokkal vannak felvértezve a csúcsteljesítmény érdekében, a Black Edition modellek NVIDIA GeForce GTX960M garfikát kapnak, akár 4GB GDDR5 VRAM társaságában, a villámgyors NVMe PCIe SSD.k pedig tovább fokozzák a teljesítményt.

Az új modellek tetszetős külsővel rendelkeznek, valamint felvonultatják a korábban már megismert V Nitro sorozat stílusjegyeket is. Ilyen az antenna kialakítása is, mely diszkréten eltt elhelyezve, míg a 360 fokos vezetéknélküli lefedettség által megszűnnek a megszakadások, vagy épp a kellemetlen lagolás esélye.

Az Acer TrueHarmony Plus Dolby Audio technológiával segít abban, hogy a négy beépített hangszóró ténylegesen erőteljes hangzást produkáljon a játékokhoz, filmekhez, vagy épp a zenelejátszáshoz. A premium Black Editon modellek alkalmasak a 4K megjelenítésre is, 100% Adobe RGB opciókkal, az AeroBlade hűtés pedig a hatékony működéshez elengedhetetlen.