TechAddikt Notebook Acer CES 2016: az új Acer TravelMate P648 ideális munkaeszköz profiknak

CES 2016: az új Acer TravelMate P648 ideális munkaeszköz profiknak

Ma, a CES 2015 keretein került bemutatásra az Acer TravelMate P648 sorozatú üzleti notebookok család, melyek Windows 10-et futtatnak, erőteljes hatodik generációs Intel Core processzorokkal vannak felszerelve – i3, i5 és i7 a palettán. Iparágvezető háromsávos 802.11ad vezetéknélküli kapcsolattal, valamint Thunderbolt 3 rendszerrel az ultragyors adatátvitel érdekében, és persze a 4K kijelző támogatásért.

acer-travelmate-p648-techaddikt

Egyfajta kombinációja a rugalmas ultravékony méretnek és a gyors vezetéknélküli technológiának ez a modell, ráadásként kifejezetten ajánlott a folyamatosan úton lévőknek.

Ez az új szériájú Acer TravelMate P645, amely elnyerte 2014 és 2015 Red Dot díjait egyaránt – igazán lenyűgöző. Az erőteljes processzorok jó kiegészőíti a gyors vezetékmentes feldolgozásnak, hosszú akkumulátor-üzemidőnek (akár 8 órán át), az éles képalkotásnak, valamint a gyors video feldolgozásnak.

Könnyű, ám mégis rugalmas útitárs

Az Acer TravelMate P648 kifejezetten utazáshoz let tervezve. A nagy tűrőképességű szénszálas borítás robosztus, mégis könnyed, az egész eszköz összesen 1.7 kilogrammot nyom, mellé 2.12 centiméter vékony. További anyagokként magnézium és aluminium lett felhasználva, így a kialakítás jól ellenáll a nyomásnak és leejtésnek is. A rendszer hűtése sem lett a véletlenre bízva, a Dust Defender technológia lett bevetve ezúttal is. Teljes méretű és kiosztású billentyűzet segíti a kényelmes gépelést, 1.4 mm gombközökkel. A billenytűk LED háttérvilágítást kaptak, így bármilyen környezetben jól használható.

Iparág vezető első notebook Tri-Band 802.11ad vezetéknélküli kapcsolódással

A legújabb háromsávos 802.11ad vezetékmentes technológia került beszerelésre a Qualcomm tálalásában: a TravelMate P648 felismeri a 60GHz-s hálózatmentes tartományt, és akár 4.6 Gbps sebességet is tud produkálni, amely tízszer gyorsabb, mint a hagyományos esetekben.

Ideális irodai társ

A TravelMate P648 ideális utazáshoz, ugyanúgy, mint az irodában is. Alapvetően a kártyaolvasó, a HDMI aljzat, valamint a szupergyors Thunderbolt 3 (USB 3.1 Type-C), illetve a 3 USB 3.0 aljzatok rendkívüli kapcsolódási lehetőségeket rejtenek.

Az új Acer TravelMate P648 modellek úgy lettek tervezve, hogy teljes mértékben kielégítsék az üzleti szférában dolgozók igényeit, 14 colos képátlóval, full HD IPS technológiával, és akár NVIDIA GeForce 940M grafikával kiegészítve (2 GB VRAM). Az alaphangon érkező 4 GB RAM bővíthető, így akár 20 GB is rendelkezésre állhat, a háttértár pedig 1 TB is lehet, 512 GB SSD közbeiktatásával. A LED háttérvilágítású kijelző ComfyView villódásmentes technológiája révén a szemek kevésbé fáradnak, védettséget élveznek a kékfény effektustól.

Ez a notebook egyértelműen optimalizált a konferenciahívásokra is. A TravelMate P648 HDR HD webkamerával let felszerelve, mely nagylátószögű, dupla mikrofonja révén ideális hangröngzítést tesz lehetővé.

Fejlett biztonság és időt megtakarító eszközök

A TravelMate P648 erőteljes biztonsági szoftverrel van felszerelve, míg a hardver időt megtakarító menedzsmentje leegyszerűsíti a felhasználást.

Az Acer ProShield Manager egyesíti a biztonsági eszközöket és a management appokat. A rendszer ellenőrzi a bootolásokat, így már a BIOS is védettséget élvez, azonnal, indítás után. A felhasználók PSD-t, azaz személyes védett meghajtót is tudnak gyártani, titkosítva a fontos fájlokat, így nem történik probléma akkor sem, ha a készüléket esetleg eltulajdonítanák.