TechAddikt Hardver Acer CES 2016: R1, H7, XR sorozatú Acer monitorok

CES 2016: R1, H7, XR sorozatú Acer monitorok

Új monitor lineuppal jelentkezett az Acer a CES 2016-on, megismerhettük az R1, H7, valamint az XR342CK sorozatot is.

acer-r1-lineup-ces-2016-techaddikt

Mindhárom termékvonal prémium dizájnt és high-end teljesítményt kapott, lenyűgöző képvisszaadással és színhűséggel. Mindegyik termék IPS panel technológiát kapott, 178 fokos széles látószögű betekintéssel, igen élethű színvisszaadással. Mindez lehetővé teszi a gamereknek, hogy szó szerint új színben láthassák viszont kedvenc játékaikat, kompromisszumoktól mentesen.

Acer R1 sorozat – a világ legvékonyabb monitorjai, 7 milliméternél is vékonyabb kivitellel, mindennapos használatra

Az Acer R1 szériájú monitorok ultra vékonyak, 7 mm alatti paraméterekkel – ideálisak ezek a mindennapi használathoz, sok-sok helyet spórolva a szobában. A stílusos ZeroFrame kialakítás maximalizálja a megtekintés élményét, s tényleg, a keretezés észre sem vehető. Ez akkor hatékony például, ha monitorfalat építünk.

Az Acer villódzásmentes technológiáját kombinálták kékfény szűrés-technológiákkal, 5-től 15 fokban dönthetőséggel – mindezt a ténylegesen komfortos felhasználói élményért. Ráadásul még a monitor környezetbarát is, hiszennaz EcoDisplay ENERGY STAR 6.0 szabvány alapján készült, higanymentes technológiával. Az R1 sorozat full HD megjelenítésre képes (1920×1080), IPS technológiájú panelekkel, 21.5, 23, 23.8, 25 és 27 col képátlóval.

Acer H7 sorozat – a világ első USB Type-C monitorja

Az Acer H7 szériás monitorok a világ első olyan kijelzői, amelyek támogatják az USB Type C kialakítást. A felhasználók így gond nélkül tudnak adatot továbbítani és kijelezni a tartalmat notebookokról vagy okostelefonokról, úgy, hogy közben még töltik is az eszközeiket ugyanabban az időben, csak 1 kábellel. A prémium ZeroFrame dizájn, a gyémánt mintázat és a fémes talapzat által az Acer H7 sorozat tagjai igazán lenyűgözőek 25- és 27 colos képátmérővel.

Ezek az eszközök alkalmasak arra, hogy WQHD (2560×1440) felbontást is megjelenítsenek, mellé kitűnő minőségű audio tulajdonságokat kapunk az Acer TrueHarmony és DTS hangrendszernek köszönhetően. S hogy teljes legyen az összkép, találunk még szupergyors USB Type-C és HDMI 2.0 portokat is. Ezek a kiegészítők még különlegesebbé teszik a sorozatot, és nem okoz többé gondot a magas felbiontású tartalom megjelenítése, legyünk akár otthon, akár az irodában.

A H7 sorozat 100 százalékosan the sRGB támogatású, elhozva a maximális felhasználói élményt, legyen szó grafikai, vagy szórakoztató jellegű területről. A színek ráadásul hűen egyeznek a nyomtatásra kiküldött anyag színeivel.

Acer XR342CK – új irányvonal a szórakoztatásban

Az Acer legfrissebb generációja az XR sorozat: az XR342CK monitor ultrawide QHD felbontással rendelkezik (3440×1440), 34 col képátlóval, 21:9 képaránnyal, 100 százalékos sRGB támogatással, tökéletes képvisszaadással. Speciális opciók is vannak, mint például a hattengelyes színbeállítás, illetve a DTS hangzás még magasabb szintre emeli az egész összhatást. Akinek mindez nem lenne elég, az also sarkokra integrált fénnyel is játszhat, hangulattól függően. A PIP/PBP technológiák pedig új szintre emelik a termelékenységet.

Az XR sorozat AMD FreeSync technológiával lett felvéltezve, mely számtalan képfrissítési rátát, szemfáradás-mentes játékélményt és videólejátszást garantál.