TechAddikt Notebook Acer CES 2020: Acer TravelMate P6 és Acer TravelMate P2 notebookok

CES 2020: Acer TravelMate P6 és Acer TravelMate P2 notebookok

Az Acer bemutatta legújabb TravelMate P6 és Travelmate P2 üzleti notebookjait a modern, mobilis, biztonság-igényes felhasználók számára.

Az erőteljes és robosztus 14, illetve 15 col képátlós notebookok akár 10. generációs Intel Core i7 vPro processzorokat is kaphatnak, megfelelve a MIL-STD 810G U.S. katonai szintű szabványnak, Windows 10 Pro OS-t futtatva.

Acer TravelMate P6: professzionális, menet közbeni felhasználáshoz

Az új Acer TravelMate P6 prémium minőséget kínál, magézium-alumínium ötvözet burkolatával, amely erősebb és egyben könnyebb, mint a hagyományos alumínium-kialakítások ugyanezzel a vékonysággal. A termék mindemelett, hogy vékony, mellé letisztult és modern is egyben. A súly csak 1.1 kg, a vastagság pedig csak 16.6 mm. Így az eszközt egyszerű magunkkal vinni utazás alkalmával. Akár 23 órás akkumulátor-üzemidő is elérhető, így a professzionális munkavégzés teljesen megoldott, a felhasználók produktívak tudnak maradni nemzetközi kontinentális repülőutak során is, vagy olyan esetekben, ha például 2 napot kell folyamatosan ledolgozni úgy, hogy nincs lehetőség újratöltésre. Ez a magas teljesítményű notebook akár kevesebb, mint 45 perc alatt 50%-ra tölthető. Opcionálisan elérhető az eSIM 4G LTE kapcsolat is, amely szintén megkönnyíti a menet közben történő munka elvégzését. A TravelMate P6 kristálytiszta videókonferenciák levezénylésre is kimondottan alkalmas, köszönhetően a 4 mikrofonos kialakításnak.

Az Intel új, Project Athena kódnévvel ellátott innovációjának köszönhetően ezek a Windows 10 Pro alapú notebookok akár a legújabb, 10. generációs Intel i7 processzorokkal vannak szerelve, 24 GB DDR4 RAM-mal, NVIDIA GeForce MX250 grafikus lapkával és akár 1TB Gen 3 x4 PCIe SSD-vel konfigurálható. A teljesítmény tehát bőségesen elegendő anyagok szerkesztéséhez, nagy spreadsheetek kezeléséhez, prezentációk elkészítéséhez is. A TravelMate P6 notebookkal egyszerű a közös munkavégzés és maga a megosztás is, köszönhetően a 180 fokban elforgatható zsanéros kialakításnak.

Ellenálló és kőkemény

Az Acer TravelMate P6 mindazon professzionális felhasználók számára lett tervezve, akik folyamatosan szembesülnek hétköznapi helyzetekkel akár irodán belül, vagy irodán kívül. Az eszköz teljesíti a MIL-STD 810G és 810F szabványok elvárásait, túl van számtalan katonai szintű tűrésteszten: a TravelMate 6 túléli az igénybevételt a repülőterek biztonsági ellenőrzéseinél, de jól viseli a leejtést és az erősebb koccanásokat is. A tesztek során olyan szituációkat modelleztek le, mint 122 centiméter magasságból leejtés 26 alkalommal, különböző pontokra (a notebook sarkai, alja). További tesztek is zajlottak, például arra vonatkozóan, mennyire ellenálló a notebook esőre, párára, vagy extrém hőmérsékletekre.

Masszív biztonság

Annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek mindenkor, a készülékek remekül koordinálhatók és távolról is vezérelhetők. A Windows 10 Pro lehetővé teszi, hogy a TravelMate P6 erőteljes biztonsági opciókat adhasson a felhasználók számára kiemet adatvédelemmel. A felhasználók a Windows Hello-n keresztül tudnak belogolni a beépített ujjlenyomat-olvasón keresztül, amely a ki- és bekapcsoló gombba lett beépítve. Emellett rendelkezésre áll biometrikus arcfelismerő rendszer is az IR webkamerán keresztül. Mindkét metódus kizárja a jelszavak kezelésével járó procedúrát, így jóval egyszerűbben zajlik minden. A webkamera zárszerkezete automatikusan lezár, amint nincs használatban, így még nagyobb biztonságban zajlik a használat. A TPM 2.0 modul hardverközpontú titkosítást kínál, míg sz előtelepített Acer ProShield számtalan biztonsági és menedzseléshez fontos eszközt ad a felhasználó kezébe. Az Acer Office Management biztosítja az IT szakembereknek, hogy saját biztonsági szabályokat hozhassanak létre és monitorozhassanak, mindezt egy felületen keresztül. Opcionálisan elérhető az Intel vPro kétrétegű védelem is.

Acer TravelMate P2: egy sokoldalú eszköz a modern munkavégzés erejével

Az Acer TravelMate P2 válasz a fejlődő modern világ igényeire, ahol a munkavégzők nincsenek helyhez kötve, és folyamatosan különböző helyekről, helyeken dolgoznak. A kapcsolódás Wi-Fi és 4G LTE által is biztosított, így a felhasználók ténylegesen bárhonnan és bármikor végezhetik munkájukat, míg széles körű testreszabhatóságot is garantál a TravelMate P2 modell.

Magas sebességű konnektivitás és mindennapi erőtartalék

Az Acer TravelMate P2 alapvetően konnektivitásra lett fejlesztve, így kompromisszummentes megoldást kínál a utazás közben dolgozó felhasználóknak. Az Intel Wireless Wi-Fi 6 (802.11ax) technológia háromszor gyorsabb adatátviteli sebességet kínál a hagyományos 802.11ac szabványhoz képest. A Nano SIM és/vagy eSIM 4G LTE által nem kötöttek a felhasználók fix Wi-Fi ponthoz, bárhonnan tudnak csatlakozni lefedettségen belül. A TravelMate P2 akár 13 óra akkumulátor-üzemidőt ígér, valamint megfelel a MIL-STD 810 katonai szabványnak is, ezáltal egész nap szinte bármilyen környezetben gond nélkül lehet dolgozni az eszközzel köszönhetően ellenálló kialakításának.

Robosztus, biztonságos, és egyszerű menedzselni

A TravelMate P2 jól ötvözi a hozzáférhetőséget, a menedzselhetőséget, az egyszerű menet közbeni használatot. Mindezt egy optimalizált, előrekonfigurált eszközben, mely által zökkenőmentes lesz a mindenkori munkavégzés. TPM 2.0 modul segít hatékonyan védeni a céges adatokat, míg a további biztonsági kiegészítők is rendelkezésre állnak. Az ujjlenyomat olvasó és a Windwos Hello remek párosítás, egyszerű, ám kiemelten biztonságos – nem beszélve az arcfelismerő mechanizmusról.

Erőteljes produktivitás

Akár 10. generációs Intel Core i7 vPro processzorokkal, opcionális NVIDIA GeForce MX230 GPU-val az erőthátteret igénylő számítási- és grafikus teljesítmény érdekében – a TravelMate P2 emellett akár 32 GB DDR memóriát is kaphat, konfigurálható dualdrive rendszerrel, amely 1 TB nagykapacitású HDD-t, valamint egy szupergyors 512 MB-s PCIe SSD-t tartalmaz. A TravelMate P2 rengeteg portot kapott, VGA, HDMI, USB Type-C áll a felhasználók rendelkezésére az Acer USB Type-C dokkolón keresztül.