TechAddikt Notebook Acer CES 2022: három Acer Chromebook, amely ideális családoknak, diákoknak, munkavállalóknak

CES 2022: három Acer Chromebook, amely ideális családoknak, diákoknak, munkavállalóknak

Az Acer három új Chromebookot mutatott be, amelyeket olyan fogyasztók számára terveztek, akiknek biztonságos, könnyen használható és megfizethető eszközre van szükségük a termelékenységhez, szórakozáshoz és kommunikációhoz egyaránt.

Ezek az új Chromebookok háromféle méretben és formájú változatban kaphatók, mindennel el vannak látva, amire a felhasználóknak szükségük van, valamint kivételes audio- és videotechnológiával vannak felszerelve a szórakozáshoz és a videokonferenciákhoz.  

“Az Acer Chromebookok új hármasa több a legjobbat kínálja minden téren; szilárd teljesítményt nyújtanak, nagyszerű extra funkciókkal rendelkeznek, és a felhasználók számára a legújabb technológiát nyújtják, miközben a költségvetésen belül maradnak” – mondta James Lin, az Acer Inc. notebookokért felelős vezérigazgatója, “A mai felhasználóknak megbízható, könnyen kezelhető eszközre van szükségük ahhoz, hogy produktívak, kapcsolatban maradjanak és szórakoztassanak, amikor otthon vannak – ez a három új Acer Chromebook megfelel ennek a célnak.”

Acer Chromebook Spin 513: elegáns dizájn a produktivitást fokozó VertiView kijelzővel

Az új Acer Chromebook Spin 513 (CP513-2H) karcsú kialakításával és tartós, ellenálló alumínium házával az ideális Chromebook, amelyet útközben is magával vihet a felhasználó az iskolába, folyamatban lévő, elhívatott projektekhez, munkához és sok máshoz. Az új, szupergyors MediaTek Kompanio 1380 processzor nyolc magjával a fokozott többfeladatú munkavégzéshez (multitasking) tökéletes, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egész nap produktívak maradjanak a kivételes teljesítmény és az akár 10 órás akkumulátor-üzemidő mellett. A termelékenységet fokozó, 3:2 képarányú VertiView 13,5 hüvelykes kijelző 18%-kal nagyobb függőleges képernyőfelületet biztosít a felhasználóknak, így több tartalmat láthatnak, mielőtt görgetniük kellene. Továbbá a gyönyörű kijelző 2256×1504 felbontású panelje és a 7,7 mm (0,3 hüvelyk) keskeny oldalsó keretek e látvány kiemelését szolgálják. 

Az új Acer Chromebook Spin 513 átalakítható kialakításának köszönhetően remek választás azoknak, akik utazáshoz magukkal viszik a készüléket. Négy különböző használati mód között képes átalakulni az eszköz, például sátor üzemmódban is domborít, hogy a legtöbbet hozhassuk ki az eszközből szűkös helyeken, mint például vonaton vagy repülőn. Tablet üzemmódban is bevethetjő, hogy útközben is használható legyen könnyedén – emellett katonai szintű MIL-STD 810H tanúsítvánnyal rendelkezik. Ha úton vagyunk, a Wi-Fi 6 segít fenntartani a megbízható kapcsolatot a hálózatokkal és a hotspotokkal. A Chromebook emellett háttérvilágítású billentyűzettel rendelkezik a gyenge fényviszonyokkal bíró területeken, valamint USB Type-C port is rendelkezésre áll a perifériákhoz való csatlakozáshoz, az adatátvitelhez és a mobileszközök töltéséhez.  

A DTS® Audio és a felfelé irányuló hangszórópár kiváló minőségű és torzításmentes hangzást biztosít, legyen szó akár munkahelyi vagy iskolai videóhívásról, akár streamelt tevékenységről. Az összképet dupla mikrofon teszi teljessé, így a felhasználók mindent megkapnak, amire a kristálytiszta konferenciahívásokhoz szükségük van.

Acer Chromebook 315: nagy, 15,6 hüvelykes tükröződésmentes kijelző és OceanGlass-alapú touchpad

Az Acer az Acer Chromebook 315 (CB315-4H/T) az Acer Chromebook 315-tel tovább építi a nagyképernyős Chromebookok iparági vezető pozícióját, és egy megfizethető opciót kínál a felhasználóknak, akik a zökkenőmentes és könnyed multitaskinghoz keresnek eszközt. Ez a hordozható eszköz biztosítja a felhasználók számára a kapcsolatot, a foglalatosságot és a szórakozást otthonuk különböző területein – vagy akár a szabadban is. Az Acer Chromebook 315 hatalmas FHD IPS 15,6 hüvelykes kijelzője tükröződésmentes, így a teraszon, erkélyen vagy a kertben, valamint az egész otthon és az irodában is élvezhető. Ráadásul az opcionális érintőképernyős kijelző lehetővé teszi a könnyű navigációt, míg a nagy billentyűzeten van hely egy dedikált numerikus billentyűzetnek, ami bónusz az otthoni pénzügyek és iskolai munkák elvégzésekor.

A kijelző extra felületét kiegészítve az Acer Chromebook 315 olyan technológiát tartalmaz, amely tiszta és megbízható videokonferenciákat tesz lehetővé. A hibrid munkahellyel dolgozók és diákok csoportosan láthatóak és hallhatóak lesznek a széles látómezőjű HDR webkamerának köszönhetően, amely tükröződéscsökkentő technológiával és egy pár beépített mikrofonnal rendelkezik. A DTS Audio gazdag hangzást biztosít mélyebb basszusokkal, ideális a videohívásokhoz, valamint a játékok vagy streamelt tartalmak élvezetéhez, míg a legújabb Intel® processzorok és a Wi-Fi 6 megbízható teljesítményt és csatlakozási lehetőséget biztosítanak. A 10 órás akkumulátor-üzemidő mellett a felhasználók értékelni fogják a két USB Gen 2 Type-C portot is, egyet-egyet mindkét oldalon, ahogyan a MicroSD kártyaolvasónak köszönhetően a videók és fényképek egyszerű átvitelének lehetőségét is.

Az Acer Chromebook 315 egyedülálló környezetbarát OceanGlass™ érintőpaddal rendelkezik, amely teljes egészében az óceánokba került műanyaghulladékból készült, olyan technológiával, mellyel üvegszerű textúrává újrahasznosították azt, így elegáns és érzékeny tapintású visszajelzést kapunk, hozzájárulva az óceánban sodródó műanyagok mennyiségének csökkentéséhez.

Acer Chromebook 314: pénztárcabarát és hordozható, OceanGlass touchpaddal

Az Acer Chromebook 314 (CB314-3H/T) diákok és iskoláskorú gyermekes családok számára készült, a legújabb Intel® processzorok biztosítják a sziklaszilárd mindennapi teljesítményt. Emellett MIL-STD 810H szabvánnyal is rendelkezik az eszköz. A felhasználók akár 10 órás akkumulátor-üzemidővel számolhatnak, ami bőven elég ahhoz, hogy az egész iskolai során rendelkezésre álljon, míg az Intel® Wi-Fi 6 (802.11ax) a Wi-Fi 5-nél akár 3x gyorsabb csatlakozási sebességet biztosít.

Az Acer Chromebook 14 hüvelykes FHD IPS érintőképernyője tükröződésmentes bevonattal rendelkezik, így világosabb fényviszonyok mellett is használható, míg a keskeny, 8,1 mm-es (0,32 hüvelykes) oldalsó keret még inkább a látványra helyezi a hangsúlyt, és hozzájárul a Chromebook kompakt méretéhez. A felhasználók az opcionális multi-touch kijelzőn keresztül navigálhatnak a Chrome OS rendszerben, vagy az OceanGlass™ érintőpad segítségével, amely elegáns érintési élményt nyújt, és hozzájárul az óceánokba kerülő műanyaghulladék csökkentéséhez.

Az Acer Chromebook 314 kiváló távoktatási élményt nyújt a két beépített mikrofonnal és egy időzített zajcsökkentő (TNR) technológiával ellátott, tükröződéscsökkentő webkamerával a jobb videóminőség érdekében gyenge fényviszonyok között is. A DTS Audio teljes, kiváló minőségű, torzításmentes hangzást biztosít. A felhozatalt kettő USB Type-C port teszi teljessé, melyek a felhasználók számára kényelmes csatlakozási lehetőséget biztosítanak a legkülönfélébb perifériákhoz.

Előző cikkSamsung S21 FE 5G: csúcskészülék a Galaxy rajongók igényeire szabva
Következő cikkCES 2022: az új Acer Swift X termékcsalád