TechAddikt Mobileszköz Acer Computex 2016: Acer Liquid Zest Plus okostelefon

Computex 2016: Acer Liquid Zest Plus okostelefon

Az Acer bejelentést tett, miszerint az új LTE-képes Liquid Zest Plus okostelefon az olyan felhasználókat célozza, akik készen állnak a hétköznapok felfedezésére.

acer-liquid-zest-plus-computex-2016-techaddikt

Az 5.5 col képátlós Android 6.0-t futtató eszköz kibővíti az Acer okostelefon-portfólióját, valamint megmutatja a gyártó jelenlegi feljlett technológiáját is a hétköznapok felhasználója számára.

Kiváló akkumulátor és tartozékok

A Liquid Zest Plus nagy kapacitású, 5000 mAh akkumulátort tartalmaz, mely akár 3 napos használatot is lehetővé tesz, ezáltal extra szabadságot biztosít. Ehhez a telefonhoz nem kell powerbank a hátizsákba, illetve nem kell minden délután újratölteni. Ha netán valakivel meg kellene osztanunk az erőtartalékokat, minden gond nélkül kivitelezhető az USB OTG technológiának köszönhetően, így barátaink is kihasználhatják a lehetőséget, ha épp merülőfélben lenne mobileszközük.

Ultragyors Tri-Focusing rendszer és szelfi mosolyok

Az Acer Liquid Zest Plus 13 megapixel felbontású kamerát tartalmaz, ultragyors tri-focusong háromfókuszos rendszerrel, így bármely csodás pillanatot elkaphatjuk. A kamera intelligens fókuszának köszönhetően minden napszakban a legtökéletesebb fotókat készíthetjük el, lézeres fókuszálással pedig a sötétebb helyeken is remek képeket készíthetünk. A Zest Plus kitűnően alkalmas szelfizésre is, ugyanis az előlapi 5 megapixeles kamerának köszönhetően akár 85 fokos nagylátószögű képeket is exponálhatunk, automatikus arcfelismeréssel, időzítővel és egyéb extra funkciókkal.

Prémium hangzással

Az Acer Liquid Zest Plus DTS-HD prémium hangrendszert tartalmaz, azoknak a felhasználóknak alapvetően, akik kedvelik a zenehallgatást utazás közben. Mély basszusok, 3D audio hatások színesítik a funkcionalitást a legjobb elérhető élményért. Egyébként az eszköz kifejezetten útitárs-barát, hiszen dupla SIM foglalatot is találunk, FM rádiót, illetve egy kibővíthető Micro SD slotot is. A BlueLightShield révén kevésbé farad a szem, így még hosszabb felhasználás biztosított a nap során.